KARI TRAAKARI TRAA

KLE DEG RIKTIG I KULDEN

Bruk ull eller superundertøy mot huden

Hva slags stoff du bør ha innerst mot huden, avhenger av hvor aktiv du skal være. Skal du være lenge ute og holde lav intensitet, som ved gå- eller rolige skiturer, bør du ha ull innerst. Ull har, i tillegg til å være et bærekraftig naturmateriale, mange fordeler. Ull isolerer bedre enn andre tekstiler og holder deg varm på kjølige dager. En annen god egenskap hos ull, er at den frakter fuktigheten bort fra kroppen og videre ut til neste plagg. Ullundertøy vil derfor føles tørt, selv om du har svettet.

Pssst... Denne uken har vi Løkke ulltrøye og ull-longs på medlemstilbud til kun 799,- Ikke medlem enda? Meld deg inn HER.

Vi beklager å måtte melde at vi dessverre er utsolgt for det rosa settet i Kari Traa Løkke serien i nettbutikken. Vi har imidlertid settet fortsatt på lager i begrenset antall i våre butikker. Første mann til mølla gjelder. 

KARI TRAAKARI TRAA

Bruk et varmende mellomlag

Tynn dun med teknisk for er et godt alternativ til mellomlag, og spesielt når det er veldig kaldt, eller hvis du er i lav aktivitet. Er du usikker på temperaturen er det lurt å pakke en tynn dunjakke, dunvest eller dunbukse i sekken dersom du skal på tur eller være ute lenge. De tar liten plass, men gir mye varme. Det kan redde dagen!

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!