MARLIN 5

Trek Marlin 5 hverdagssykkel

Marlin 5 er en hverdagssykkel som er klar for sti og perfekt for daglige eventyr, på og utenfor stien. En dempegaffel med 100 mm vandring, 21 gir, og fester for bagasjebrett og støtte gjør den til et perfekt valg for ferske terrengsyklister og andre som ser etter en komfortabel, stabil pendlersykkel med tøffheten til en ekte terrengsykkel. 

Marlin 5 wsd

Trek Marlin 5 kvinnesykkel

Marlin 5 Womens er en hverdagssykkel som er klar for sti og perfekt for daglige eventyr, på og utenfor stien. Dempegaffel, ramme og deler er designet spesielt for kvinner. 21 gir, og fester for bagasjebrett og støtte gjør den til et perfekt valg for ferske terrengsyklister og andre som ser etter en komfortabel, stabil pendlersykkel, med tøffheten til en ekte terrengsykkel. 

Marlin 7

Trek Marlin 7 terrengsykkel

Marlin 7 er startpunktet for konkurranseklare terrengsykler. Den smoothe, lette demperen fra Rock Shox og den bredeste girutvekslingen av alle syklene i Marlin-familien gjør den til det beste valget for ferske konkurransesyklister som vil ha en XC-halvdemper med deler som står seg mot dyrere konkurransesykler.

Procaliber 9.6

Trek Procaliber 9.6 terrengsykkel

Procaliber 9.6 er en lett karbon halvdemper med den unike fordelen til vår IsoSpeed frikobler som jevner ut stiene. Den er den rimeligste karbonmodellen av Procaliber terrengsykler, og den er bygget for fart og effektivitet på sti med en ramme av OCLV Mountain Carbon, et SRAM 1x12 drivverk og Rock Shox Recon Gold RL gaffel.

X-caliber 8

Trek X-Caliber 8 Terrengsykkel

X-Caliber 8 er en terrengsykkel for XC som er laget for raske runder og lange dager på sti. Den er bygget med spesiell oppmerksomhet mot verdi og de delene som gir den største forskjellen i egenskaper. Et Shimano drivverk, Rock Shox gaffel, og hydrauliske skivebremser gjør den til et topp valg for ferske terrengsyklister og XC-syklister som ser etter raske, morsomme eventyr på stiene.

Fuel ex 8

Trek Fuel Ex 8 terrengsykkel

Fuel EX 8 er den perfekte 29er stisykkelen for terrengsyklister som vi ha en allsidig fulldemper som kan klatre med XC-folket og "hucke" med endurogjengen. Den treffer midt i kombinasjonen av mye-for-pengene og gode egenskaper i vår terrengsykkelserie, med en ramme av Alpha Aluminum, 130 mm demping framme og bak, og SRAM GX Eagle 12 girs drivverk

Slash 8

Trek Slash 8 terrengsykkel

Slash 8 er en terrengsykkel for enduro med raske 29er hjul, en 160 mm Rock Shox gaffel, og Treks eksklusive RE:aktiv med Thru Shaft demper. Smarte spesifikasjoner, high-end demping, og den solide rammen av Alpha Aluminum gjør Slash 8 til et godt kjøp for endurosyklister og allround stisyklister som vil ha en sykkel som kan dra på ned vanskelige utforløyper raskere enn noen andre i gjengen.

Checkpoint SL 5

Trek Checkpoint SL 5 grussykkel

Checkpoint SL 5 er en grussykkel i karbon som er laget for episke gruseventyr. Den er bygget med et fullstendig Shimano 105-drivverk og hydrauliske skivebremser, men selve essensen i denne modellen er den lette OCLV-karbonrammen med IsoSpeed, en frikobling der seterøret og overrøret møtes, som gir ekstra smidighet i røft terreng, slik at du holder koken lenger.

Checkpoint al 4

Trek Checkpoint al 4 grussykkel

Checkpoint AL 4 er en perfekt inngangsbillett til en verden av grussykling. Den er bygget med en lett aluminiumsramme og slitesterke deler som ikke gir seg selv om du blir en bedre syklist. Pluss at denne grussykkelen er eksepsjonelt allsidig. Ekstra fester gjør det enkelt å feste vesker og bagasjebrett for daglig pendling og tursykling.

Emonda alr 5 disc

Trek Emonda ALR 5 disk landeveisykkel

Émonda ALR 5 Disc er en lett aluminium landeveissykkel med kraftige hydrauliske skivebremser, et pålitelig 2x11 Shimano 105 drivverk, og en avansert aluminiumsramme som gir det elegante utseendet og egenskapene til en mye dyrere karbonsykkel.

Dual sport 2

Trek Dual Sport 2

Dual Sport 2 er en solid og allsidig hybridsykkel. Den er effektiv på asfalt, stabil på grusveiene i marka, og enkel å utstyre med bagasjebrett og skjermer! En dempegaffel, allsidige terrengdekk med ekstra grep, og hydrauliske skivebremser, gjør Dual Sport 2 til et smart valg for syklister som vil utforske mer enn bare asfalt.

Dual Sport 2 wsd

Trek dual Sport kvinnesykkel hybridsykkel

Dual Sport 2 er en solid og allsidig hybridsykkel. Den er effektiv på asfalt, stabil på grusveiene i marka, og enkel å utstyre med bagasjebrett og skjermer! En dempegaffel, allsidige terrengdekk med ekstra grep, og hydrauliske skivebremser, gjør Dual Sport 2 til et smart valg for syklister som vil utforske mer enn bare asfalt.

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer