I År er vi veldig glade for å kunne tilby Trek i følgende utvalgte intersport-butikker:

Intersport Kirkenes, Intersport Fagernes, Intersport Gigant Levanger, Intersport Gran, Intersport Beitostølen, Intersport Sykkylven, Intersport Evje, Intersport Finnsnes, Intersport Geilo, Intersport Gol, Intersport Kløfta, Intersport Mosjøen, Intersport Odden, Intersport Rena, Intersport Skippergata (Kristiansand), Intersport Sogndal, Intersport Ulsteinvik- Straumane, Intersport Stryn, Intersport Vaset, Intersport Volda, Intersport Ørsta, Intersport Åndalsnes, Intersport Lillehammer

En gang kom alle de beste syklene fra Europa. Det ville grunnleggerne av Trek gjøre noe med.

Trek ble grunnlagt i 1976, da to menn bestemte seg for å produsere de beste syklene verden noensinne hadde sett.

De to mennene satt på en bar i Wisconsin, USA. Etter å ha drevet to mislykkede sykkelbutikker hadde de innsett at folk ikke kjøpte hva som helst. De måtte begynne å selge kvalitet. De ville fortsette å selge sykler, men fikk ikke rettigheter til å selge noen av de gode merkene. Derfor måtte de lage sitt eget. 

X-Caliber 8 terrengsykkel

XC terrengsykkel for raske runder og lange dager på sti. Bygget med fokus på pris og de delene som gir de største forbedringene av egenskaper. Shimano drivverk, RockShox gaffel og hydrauliske skivebremser gjør den til et topp valg for terrengsyklister som liker raske og morsomme turer på sti.

Pris 9.999,-

Domane SL 5 landeveissykkel

Svært avansert og komfortabel landeveissykkel med karbonramme og IsoSpeed demping foran og bak. Komfort-geometri med en litt mer oppreist sittestilling enn ved tradisjonell racer-geometri gjør Trek Domane til den perfekte landeveissykkelen for deg som liker lange økter på sykkelsetet.

Pris 23.000,-

De to mennene hadde bestemt seg for å satse i et marked ingen andre amerikanere til da hadde våget seg inn i. Dick Burke og Bevil Hogg hadde bestemt seg for å produsere kvalitetssykler. Det fantes mye sykler som var av middels kvalitet eller dårligere, men fra midtre prissjikt og opp var det ingen som produserte sykler i USA på den tiden. Til nå. De to gründerne satt på bar og diskuterte hva de skulle kalle syklene.

Burke foretrakk «Trek» fordi det ga assosiasjoner til reiser og eventyr. Forretningspartneren var enig, og med navnet grunnla de også løfter om å bringe gleden av sykkel og et liv fylt av frihet, bedre helse og god kvalitet til et bredere publikum.

Noen måneder senere begynte de første Trek-syklene å ta form i en låve i byen Waterloo i Wisconsin. Med fem ansatte produserte Trek 904 håndlagde, håndlakkerte rammer med stålrør med muffer og sølvlodding i løpet av det første året.

Den nyetablerte sykkelprodusenten gikk bort fra gamle designnormer. Hver bøy og sammenføyning hadde en hensikt og snart var det ikke sånn at alle gode sykler kom fra Europa. Trek ville endre folks oppfatning om amerikanske sykler og klarte det.

Trek har flyttet ut av låven hvor alt startet, men holder fortsatt til i Waterloo. Og syklene som kommer ut av fabrikken bærer fortsatt preg av Treks grunnleggende prinsipper. Folk skal elske de og produsentene kan stille seg bak alle sine sykler med stolthet.

Roscoe 7 terrengsykkel

Roscoe 7 er den ideelle startsykkelen for terrengsyklister som vil ha en livlig og morsom halvdemper. Brede 27,5+ hjul gir trygghet, en myk dempegaffel og brukervennlig 1x drivverk gjør Roscoe 7 stabil nok for uerfarne syklister, og leken nok til å få selv den mest erfarne til å smile.

Pris 9.999,-

Remedy 8 terrengsykkel

Remedy 8 treffer blinken mellom egenskaper og pris i allmountainkategorien. Lett aluminiumsramme, SRAM GX Eagle komponenter, premium RockShox Lyrik 160mm gaffel og 150mm bakdemper gjør den til det ideelle valget for syklister som vil ha en ekstremt kapabel terrengsykkel til allsidig bruk.

Pris 32.999,-

Emonda SL 5 landeveissykkel

Émonda SL 5 er en rå allround landeveissykkel. Rask og lett, med balansert kjøreopplevelse, overlegne egenskaper og en utstyrsgruppe som er rask og driftssikker på lange distanser. Perfekt for turritt i kupert landskap, raske klatringer og utforkjøringer i høy hastighet.

Pris 18.999,-

Domane ALR 4 Disc landeveissykkel

Rå aluminiumsracer for deg som ser etter en landeveissykkel med avslappet geometri og kvalitetskomponenter. IsoSpeed dempesystem i rammen og en mer oppreist sittestilling enn på klassiske racer sykler gjør dette til en skikkelig langturmaskin. En svært god allround sykkel for trening og ritt.

Pris 17.999,-

Fuel Ex 5 29 terrengsykkel

Inngangsporten til fulldempede stisykler. 130mm demping framme og bak, samme aluminiumsramme som på Treks dyrere modeller, Shimano 2x10 drivverk og Shimano hydrauliske skivebremser mye sykkel for pengene, en high-performance terrengsykkel med eksepsjonell allsidighet.

Pris 21.999,-

Procaliber 9.6 terrengsykkel

Procaliber 9.6 er en lett karbon halvdemper for lange turer i marka. Den er den rimeligste karbonmodellen i Procaliber-familien, og er bygget for fart og effektivitet på sti med ramme av OCLV Mountain Carbon, Shimano XT/SLX drivverk og RockShox Recon Gold RL gaffel.

Pris 21.999,-

Fuel Ex 8 29 terrengsykkel

Den perfekte 29er stisykkelen for terrengsyklister som vil ha en superallsidig fulldemper. Den treffer perfekt mellom pris og egenskaper i vår serie av terrengsykler med ramme av Alpha Aluminum, 130mm vandring framme og bak og SRAM GX Eagle 12-girs drivverk.

Pris 31.999,-

X-Caliber 7 terrengsykkel

X-Caliber 7 er det perfekte utgangspunktet for rask terrengsykling og konkurranse. Den er satt opp med komponenter på ekspertnivå der det betyr mest, som en lett og holdbar aluminiumsramme, RockShox dempegaffel med 100mm vandring, Shimano drivverk og hydrauliske skivebremser.

Pris 7.999,-

Marlin 6 terrengsykkel Svart

Marlin 6 er en fin inngangsbillett til terrengsykling. Den har framdemper, 24 gir og bred utveksling for at du lettere skal klatre opp bakker. Sykkelen er utstyrt med detaljer som feste for bagasjebrett, støtte og skjerm, noe som gjør den til et topp valg for daglig pendling.

Pris 4.999,-

Marlin 6 terrengsykkel Orange

Marlin 6 er en fin inngangsbillett til terrengsykling. Den har framdemper, 24 gir og bred utveksling for at du lettere skal klatre opp bakker. Sykkelen er utstyrt med detaljer som feste for bagasjebrett, støtte og skjerm, noe som gjør den til et topp valg for daglig pendling.

Pris 4.999,-

De siste fire tiårene har bydd på større innovasjon enn de foregående 400 årene. Sykler har vært en del av den tekniske utviklingen og Trek har ledet an. De er alltid ute etter å sprenge grensene for hva en sykkel kan prestere og vet at det fortsatt er mye de kan gjøre. I dag trenger verden de miljøvennlige syklene mer enn noensinne, og Trek er overbevist om at sykkelen er en enkel løsning på noen av verdens mest kompliserte problemer. Trek er drevet av eventyr og inspirert av samfunnet til å skape verdens beste sykler og å gjøre verden bedre med denne enkle, elegante maskinen.