Oakley HD solbriller

Solskjerming, UV-beskyttelse og bedre blikk. Med Oakley får du alt.

Mange solbriller skjermen godt mot sol og stråling, men tar samtidig bort synskvaliteten. Oakley har satt seg som mål å gi deg både god skjerming, godt syn og trygg beskyttelse. Med Oakleys HD Polaroid linser ser du flere detaljer, bedre kontraster og mer dybde. For en golfer kan det gjøre store utslag når du ser detaljer langt frem i terrenget, forbi vann og bunkere, mens en fisker kan oppdage byttet allerede før den kommer gjennom vannskorpen - i solskinn som i overskyet vær. Gode solbriller betyr større opplevelser.

Magien ligger i Oakleys HD Polaroide linser som filtrerer bort solstråler. For å optimalisere klarheten i linsene, har Oakley støpt linsene sine i ett lag. Mens mange andre solbrilleprodusenter limer flere lag med linser sammen, dropper Oakley limet for å gjøre brillene enda klarere.

HD Polaroid linsene er designet for eliteutøvere, men tilgjengelig for alle som liker å se godt når de er aktive.

Noen fordeler ved Oakleys solbriller

  • Ekstremt solide glass
  • Oakleys Red Idrium Polarized fjerner 99 prosent gjenskinn fra asfalt
  • Med Switchlock-systemet bytter du brilleglass på få sekunder
  • Flere av solbrilleglassene til Oakley kan kjøpes med styrke


Frogskins for barn og voksne

  • High Definition Optikk linser
  • Klassisk solbrilleinnfatning som har vært populær siden 80-tallet
  • UV-beskyttelse
 

Hva er UV stråler?

Solens stråler består av tre typer ultrafiolette stråler, eller UV-stråler. Ulike mengder av UVC, UVB og UVA når jordskorpen. UVC-strålene absorberes i atmosfæren og når ikke frem til jordens overflate. 95 prosent av UVA-strålene og fem prosent av UVB-strålene når frem til jordas overflate, og det er disse vi må beskytte oss mot.

Det blir ofte snakket og skrevet om hvor viktig det er å beskytte huden mot UV-stråler, men det mange glemmer er at øynene våre er like utsatt. Bruker du briller med UV-filter, vil du redusere risikoen for UV-skader. Har du briller uten UV-filter har det motsatt effekt og øynene kan ta mer skade enn om du ikke bruker solbriller.

Snøblindhet og grå stær kan være konsekvenser av for mye stråling på øynene.

Kjøp Oakley solbriller her!

Oakley HD solbriller

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!