Helly Hansen

HELLY HANSEN LIFALOFT™ - LETTERE, VARMERE


Utviklet i samarbeid med Primaloft®, er LIFALOFT™ en kombinasjon av LIFA®s unike isolasjonsstrukturer og Primaloft®s, omfattende kunnskap om syntetisk isolasjon. Med økt varme, lettvekts isolasjon og overlegen fuktkontroll, er LIFALOFT™ teknologien en isolasjonsrevolusjon som vil holde deg varmere med mindre vekt og volum, sammenliknet med tradisjonell polyesterisolasjon.


HVORDAN LIFALOFT™ VIRKER


De unike hydro-fobiska egenskapene i Lifa® fibrene leverer fuktkontroll som er nødvendig for høyintensitets utholdenhetsaktiviteter, mens PrimaLoft® strukturene gir høy isolasjon og pusteevne for alle aktiviteter. LIFALOFT™ isolasjon er basert på LIFA® fiberteknologi som er konstruert til en lettvekts struktur som fanger mer luft enn standard polyester, gir ekstra varme; fibrene absorberer ikke vann, som gjør isolasjonsteknologien ideell forintense aktiviteter i varierende vinter- eller sommerforhold.

FÅ VARMEN OPP UTEN Å FØLE DEG TYNGET NED

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!