DJI DRONER

Dji droneDji drone

DJI er den markedsledende produsenten bak lettflyvende droner og flyfotograferingssystemer.

DJI droner blir ofte brukt til å filme ski-, utforsykkel- og andre actionsportfilmer. Med en drone fanger du omgivelsene fra et nytt perspektiv.

Den kinesiske droneprodusenten DJI lanserer stadig nye kritikerroste droner. Alle dronene vi selger har høy nok bildekvalitet til at de kan brukes på tv og kinolerret. Skal du filme sport, eller bare fly med drone, burde reisen starte hos oss.

Flere av DJI-dronene er sammenfoldbare og så små at de kan puttes i jakkelommen. Når de skal brukes, brettes de ut og klargjøres for filming og flytur på få sekunder. Det gjør det lett for deg som skal filme og komme deg på toppen av fjellet, eller ned i bakken sammen med utøverne mens du har dronen med deg.

Fjernkontrollene er også små og enkle å betjene. DJI Mavic Pro Fly More Combo kan du styre fra smarttelefonen så da trenger du ikke engang ha med deg fjernkontrollen på tur. 

DJI droner kan ha opptil 30 minutters batteritid. Det gir deg god tid til både å fly og få gode bilder.

Droner- Hva er lov

Droner har blitt populært og blir stadig mer vanlig. Droneflygning har blitt en hobby for mange, men merk at det er flere lover og regler du må sette deg inn i. Egne regler gjelder for profesjonell bruk av drone.

  • Du skal alltid kunne se dronen. Fly dronen i dagslys og fly den på en hensynsfull måte. Fly aldri i nærheten av ulykkessteder. Fly maksimalt 120 meter over bakken.
  • Ikke fly nærmere enn 5km fra flyplasser, med mindre noe annet er avtalt.
  • Fly ikke over militære områder, festivaler eller sportsarrangementer. Hold en avstand på 150 meter fra bygninger, folk og trafikk (på veier, på sjøen og i luften.)
  • Flyr du drone med kamera må du ta hensyn ti andres privatliv. Les mer om personvernreglene her!

Som dronefører er du ansvarlig for alle skader på personer og eiendeler. Du er også ansvarlig for å sette deg inn i reglene som gjelder for deg og det området du bor i. Fullsteding regelverk finner du her!

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!