BloggBlogg

Devold running

Har du testet tynn ull når du trener? Pustende tekstiler med god fukttransport fungerer til all slags trening i alle forhold.

Devold Running er det ultimate treningstøyet, uavhengig av intensitet. Hurtigtørkende, superlette og pustende plagg med ergonomisk design som gir god bevegelsesfrihet og komfort. Plaggenes myke overflate og ullens lukthemmende egenskaper gjør dette til et godt valg for både aktive utøvere og hverdagsmosjonister.

Miljø og komfort

Plaggene fra Devold Running er laget av myk merinoull i kombinasjon med Tencel. 

Merinoull isolerer godt mot kulde, absorberer mer fukt enn syntetiske fibre og holder derfor lengre på varmen. Plagg i Merinoull kan suge opp fuktighet tilsvarende 35 prosent av plaggets egenvekt, uten at plagget føles klamt og ubehagelig. Merinoullen har også naturlige temperaturregulerende egenskaper så du blir heller ikke kokende varm når sola skinner. Perfekt når du trener.

Tencel er et miljøvennlig, naturlig materiale utvinnet av cellulose fra Eukalyptus-trær og bærekraftig skogsdrift. Materialet har mange av de samme gode egenskapene som ull, og klær laget i Tencel er myke og slitesterke, de holder godt på passformen og fører fukt bort fra huden. All ull fra Devold er sporbar ull og garantert mulesingfri og fabrikken er Oeko-Tex sertifisert.  

Fem gode grunner til å trene i ull

Holder du deg tørr vil ikke svetten gjøre deg kald og ubekvem. Derfor egner ull seg godt til trening.

  • Ull tørker fort grunnet pusteevne og ventilasjon.
  • Merinoullen har god tøyelighet og bevegelse.
  • Ull har naturlige temperaturregulerende egenskaper.
  • Ull er bakteriehemmende.
  • Ull er selvrensende og holder ikke like godt på lukt som andre tekstiler. Derfor behøver ikke ullplagg vaskes like ofte som syntetiske plagg.

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer