Skolesekk fra Beckmann

Norske skolesekker skal bli best i verden

De er desidert størst på skolesekker i Norge, og tre av fire norske skolebarn bærer en Beckmann-sekk. Med over 70 års erfaring vet ryggsekkprodusenten fra Kristiansand hva som kreves for å lage gode sekker.

Tåler barnslig bruk

Skolesekker lever tøffe liv. De bærer tunge, kantete bøker og vått gymtøy, blir slengt rundt i skolegården og brukt som sitteunderlag. Denne bruken har Beckmann tatt høyde for. Alle sekkene gjennomgår strenge tester før de havner i butikken og på skolebarnas rygg.

Beckmanns sekker designes i samarbeid med fysioterapeut og kiropraktor og er laget for å avlaste rygg og skuldre. Med hoftebelte, brystrem, ryggspile og gode polstringer blir vekten godt fordelt på overkroppen. Da blir belastningen på ryggen mindre og sekken føles lettere.

Ryggen vokser og skal vare hele livet, det skal ikke sekken. Bytt sekk når den er for liten og gi barnet eller ungdommen en sekk som passer kroppen.

Skolesekk fra Beckmann
Skolesekk fra Beckmann
Skolesekk fra Beckmann
Skolesekk fra Beckmann

Beckmann skolesekker

  • Utviklet i samarbeid med fysioterapeut og kiropraktor
  • All produksjon foregår i Norge
  • Designet for røff behandling
  • Lager sekker for barn og ungdom
  • Har en målsetting om å lage verdens beste skolesekker

Hele produksjonen gjøres i Norge

Etter oppstarten i stua til familien Beckmann i Kristiansand har selskapet i dag ti ansatte. Hele produksjonslinjen til Beckmann gjøres fortsatt i Kristiansand, men selv om produksjonen holdes innenlands, selges produktene også utenfor Norge. Beckmann selges i dag i Danmark, Sverige, Tyskland, Sveits, Hong Kong og på Island.

Sosialt ansvar

Hvert år finansierer Beckmann skolegangen til 120 skolebarn i Mali, Burkina Faso og Niger. Ved å gi egne barn bedre skolesekker bidrar du også til å gi skolegang til barna som trenger det mest.

Beckmann skolesekk 1971
Beckmann skolesekk 1973
Beckmann skolesekk 1975
Beckmann skolesekk 1980

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!