adidas x PARLEY - KAMPEN FOR HAVET

ADIDAS PARLEY - FOR THE OCEANS

Havet gir oss maten vi spiser. Stedene vi elsker og luften vi puster. Det har gitt oss selve livet. Og hvordan belønner vi det? 


Med plast. Milliarder av tonn med plast. 

Det dumpes et lastebillass med plast i havet, hvert eneste minutt. Livet i havet spiser plasten, og vi spiser det som lever i havet. Søppelet vi dumper i vannet har blitt vår egen dødsdom. 

 

Vi må gjøre noe, og vi må gjøre det sammen. Raskt. 

 

Plastmisbruket vårt må bort. Vi må finne nye metoder for å forvandle søppel til noe bedre. Og forhindre tidevannsbølgen av plast som drukner oss. 

 

Hvis ikke, betyr det slutten. Ingen fremtid. Ingen mennesker. Ingen planet. 

Overlevelser starter her, og det starter med en kamp. FOR HAVET! 

adidas x Parley - Kampen for havet

Nok en gang har adidas x Parley slått seg sammen i kampen for havet. Den nye kolleksjonen er laget av plastavfall, hentet opp før det kan nå, og kvele havet.

 

Med plagg og fottøy på tvers av kategorier er denne sesongens samarbeid for å oppmuntre og gjøre det mulig for alle å seg med i kampen og ta bærekraftige valg, uansett treningsform. 

 

Kolleksjonen kommer med det beste fra både ytelse og øko-innovasjon, og er en manifestasjon av det pågående arbeidet for å takle det globale problemet med plastforurensning i havet gjennom bevissthet, opplysning og produktnyvinninger. 

Fakta om plast:

  • Et lastebillass med plast dumpes i havet, hvert minutt. 
  • Innen 2050 vil havet inneholde mer plast enn fisk.
  • Det tar århundrer å bryte ned plast. 
  • Hver eneste bit med plast som noen gang har blitt produsert, finnes fortsatt. 
  • Plast som svelges av liv i havet, ender opp i våre kropper. 
  • Det er ett tonn plast i vannet for hvert menneske på jorden. 

BRA FOR HAVENE

Hver kreasjon i adidas x Parley-kolleksjonen er en brukke i kampen for å beskytte havene våre mot plastforurensning . Plastavfall spinnes til høytytende plagg, like gode mot planeten som de er for treningen din. 

Disse produktene er laget med garn produsert i samarbeid med Parley for the Oceans: Noe av garnet har Parley Oceans Plastic™, som er laget av resirkulert avfall hentet fra strender og kystsamfunn før det havner i havet.  

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!