Klar for nye tureventyr i sommer?

Lange, lyse dager og en verden av muligheter –  reis ut å nyt naturen!

Enten du tilbringer dagene på fjellet, seiler, klatrer, gjør yoga, løper eller liker aktivitet ute- velg lette plagg i merinoull.

Når du er i aktivitet eller trener er det viktig at laget nærmest kroppen er fukt-transporterende og ventilerende. På den måten vil ikke svetten ligge igjen på huden og gjøre deg kald og ubekvem. Derfor er ull gull.

Breeze kolleksjonen til Devold består av myke og lette ullplagg spesielt utviklet for dager med behov for ultralett bekledning som puster og regulerer kroppstemperaturen. Plaggene er laget i 100 % merinoull av vår fineste kvalitet, som er svært myk og garantert kløfri mot huden. Merinoull har en svalende effekt når det er varmt, og føles lun mot huden dersom temperaturen synker. 

I tillegg er ull naturlig motstandsdyktig mot lukt, som gjør merinoull til en favoritt blant de som er mye på farten. Dette er plagg man kan bruke flere ganger uten at de nødvendigvis trenger en vask – bare tørk og luft, så er plagget klart til ny bruk. Du sparer både tid og miljøet for unødvendig vasking, og ikke minst er det perfekt for langturer.

Devold Breeze
Devold Breeze

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer