INTERSPORTINTERSPORT

Strategiske merker

NIKE
NIKE

Nike ble grunnlagt i 1964 av friidrettsutøveren Phil Knight og hans trener Bill Bowerman som Blue Ribbon Sports. I 1978 byttet firmaet navn til Nike, oppkalt etter den greske gudinnen som legemliggjorde seier. 
 
Nike er opptatt av å skape en inkluderende og bærekraft fremtid gjennom innovasjon. 
De er verdens største leverandør av sportssko og -klær, og en stor produsent av annet sportsutstyr. 
 
De er et av verdens største sportsselskaper, og driver omfattende sponsorvirksomhet. De er kanskje spesielt kjent for samarbeidet med profiler som Christiano Ronaldo og Tiger Woods, men er også på ballen her til lands, og sponser blant norske landslaget i fotball og Jakob Ingebrigtsen. 

Se alle produkter fra Nike her.

adidas
ADIDAS

I 1949 stiftet Adi Dassler “Adi Dassler adidas Sportschuhfabrik” i den lille byen Herzogenaurach. Det samme året ble den første adidas-skoen med de kjente tre adidas-stripene laget, og eventyret med å gi utøvere det beste mulige utstyret var i gang.

adidas designer treningsklær for, og sammen med, atleter av alle slag. adidas er et hjem for løperen, fotballspilleren og fitness-entusiasten. 
Helge-turisten som ønsker å slippe unna byen, og yoga-læreren som viser hvordan det gjøres.  
 
adidas strekker seg etter å forandre spillet, utfordre det vanlige og bryte regler. 

Se alle produkter fra adidas her.

asics
ASICS

«Anima Sana In Corpore Sano» - Sunn sjel i sunn kropp. Det er hva ASICS  står for, og har etter etableringen i 1945 vært blant de aller beste i verden når det kommer til løpesko – uansett nivå.  
Gjennom sine produkter har ASICS som mål å bidra til et sunt samfunn. Ved å integrere bærekraft i alle aspekter, tar de ikke bare sikte på å skape verdier for sine kunder, men også for verden rundt oss. 
 
I tillegg til løpesko av ypperste kvalitet, kan ASICS tilby alt fra treningstøy til tilbehør som f.eks løpesokker, drikkeflasker og lignende. 

Se alle produkter fra asics her.

helly hansen
HELLY HANSEN

Helly Hansen sin historie starter her i Norge, da sjøkapteinen Helly Juell Hansen i 1877 oppdaget en bedre måte å beskytte seg fra de røffe norske værforholdene.  
Kort tid etter startet Hansen og hans kone en bedrift som produserte vanntette og oljehyret jakker og bukser. 
Helly Hansen blir brukt av fagfolk på hav, fjell og arbeidssteder. Som et av de mest brukte klærne innen ski, finner du HH på mer enn 200 alpinanlegg, og bæres av mer enn 55 000 profesjonelle skiguider. 
 
De fortsetter å støtte Kaptein Hansens arv gjennom en lang liste av førsteklasses innovasjoner utviklet og testet i samarbeid med profesjonelle som både bor og jobber i noen av verdens mest krevende omgivelser og klima. 
 
Helly Hansen er kjent for sitt eget vanntette og pustende Helly Tech®-materiale som de bruker på sitt regn- og seiltøy. 

Se alle produkter fra Helly Hansen her.

kari traa
KARI TRAA

Mange kjenner kanskje Kari Traa som freestyle-mesteren med tre OL-medaljer, men hun er også grunnleggeren av det raskest voksende sportsmerket i Europa! 
 
Siden opprettelsen i 2002, har Kari Traa-kolleksjonen vokst fra et lite utvalg av feminine hodeplatt til et stort merke for aktive kvinner. Et umiskjennelig design og en sterk fargepalett går igjen i alle produkter, fra både undertøy til ytterklær. 
Over hele verden utøves Kari Traas ånd av sporty og vågale ambassadører. Alle promoterer de Karis oppfordring og driv: For girls, by girls. 

Se alle produkter fra Kari Traa her

peak performance
PEAK PERFORMANCE

Det hele startet i skibyen Åre, Sverige i 1986, da en gruppe skikjørere ønsket seg skiklær som kombinerte funksjonalitet med et et enkelt og kult design; ikke glorete, men heller ikke kjedelig. 
Svaret var å etablere Peak Performance, og i dag er de en av Skandinavias største klesmerker innen sportsmote. 
 
Peak Performance har en lidenskap for skikjøring og utendørsaktiviteter, og tilbyr et stort utvalg av skiklær, jakker, bukser og hettegensere til både dame og herre.

Se alle produkter fra Peak Performance her.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!