INTERSPORT NorgeINTERSPORT Norge

Egne merker

Norheim | INTERSPORT Norge
NORHEIM

Norheim ble grunnlagt på Gjøvik i 1939, og har siden da vært en sentral del av norsk skisport og friluftsliv. På 1980-tallet leverte Norheim den offisielle bekledningen til de norske OL-troppene under vinterlekene i både Lake Placid og Calgary og mange nordmenn har vokst opp med Norheim-parkasen i vintergarderoben. På begynnelsen av 90-tallet bar også langrennslandslaget racing-dresser fra Norheim.Norheim har framstått i mange ulike drakter, fra det tradisjonelle til det moderne, og alltid med fokus på teknologi og funksjonalitet.
Vi vil alltid være tro mot en enkel misjon, å levere kvalitetsklær skreddersydd for skisport og norsk natur.

Besøk Norheimsport.no her


Se alle produkter fra Norheim herMcKinley | INTERSPORT Norge
MCKINLEY

McKinley har produsert funksjonelle utendørsprodukter for både friluftsentusiaster og aktive familier i over 30 år, og tilbyr et bredt spekter av utstyr: fra innendørs studiotrening og løping, til fjellklatring og terrengsykling. 

Se alle produkter fra McKinley her. 

Diamant | INTERSPORT Norge
RAST

Se alle produkter fra Rast her

Diamant | INTERSPORT Norge
DIAMANT

Konkurransesyklisten Aksel Gresvig startet sitt eget firma i Rosenkrantzgate 1 i Oslo i 1901.I bunnen lå en visjon om å bringe sykkelsporten ut til folket. Aksel Gresvig vant noen år senere det klassiske rittet Trondhjem-Christiania på en Diamant-sykkel. Gjennom tiårene som fulgte befestet Diamant sin posisjon som den norske folkesykkelen. I dag er Diamant den bestselgende sykkelen i Norge – og Aksel Gresvigs visjon lever i beste velgående. 

Fjell og smale stier, urbant og øde. Grus, snø og asfalt. Stiv kuling, solskinn og mørketid. Norge er litt av alt, og vi som bor her er glad i å sykle – enten det er barna i nabolaget, treningskameratene, pendlerne eller friluftsfamilien som tilbringer søndagen på sykkelsetet. Diamant har laget sykler for norske forhold i mer enn 100 år, og gir deg en sykkel som varer lenge og gir gode opplevelser – uansett hvor og hvordan du ønsker å sykle.

Se utvalget av Diamant-sykler her.

Nakamura | INTERSPORT Norge
NAKAMURA

Vi som designer Nakamura er sykkelfolk, akkurat som deg. Vi er ikke proffsyklister, men liker å sykle som om vi er det. Med lidenskap og erfaring, designer vi sykler som leverer den råe sykkelopplevelsen.

Forskjellen ligger i detaljene. Våre sykler er satt sammen av komponenter som gir deg det lille ekstra for at du skal få maks ut av syklingen og muligheten til å prestere ditt ytterste.

Bak våre sykler ligger de samme følelsene du har når du sitter på sykkelsetet. Lidenskap, fokus, kvalitet og prestasjon. Vi tar ingen snarveier, og ingenting med Nakamura-syklene er tilfeldig!

Se utvalget av Nakamura-sykler her. 

BIKE TEC | INTERSPORT NORGE
PRO TOUCH

Se alle produkter fra Pro Touch her.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!