• Fri frakt ved kjøp over 1000 kr
  • 14 dagers åpent kjøp
  • Enkel retur
undefined
undefined

Helly hansen er stolt sponsor til 71 grader nord

Fra Forsand i sør til Nordkapp skal deltagerne gjennom ikoniske utfordringer. De tøffe utfordringene, det krevende terrenget og det varierte norske klimaet stiller ekstreme krav til klærne og er et perfekt og troverdig testmiljø for Helly Hansens produkter.

Det gjelder å ha klær som er tilpasset det du driver med. Årets deltakere er kledd i Helly Hansen fra innerst til ytterst. Trikset er å kle seg lag på lag i henhold til vær og aktivitetsnivå. Helly Hansens utviklere og designere har funnet frem til plagg som holder deltakerne tørre og varme under varierte og krevende forhold.

Skalljakken fungerer som et skjold mellom deg og elementene. Skulle det blåse opp eller plutselig begynne å regne er dette ytterplagget uvurderlig. Takket være deres egenutviklede Helly Tech®-teknologi beskytter skalljakkene ekstra godt mot vind og regn, samtidig som de puster godt.

Vinner av “Gear of the Year” i Outdoor Magazine. Odin 9 World er en slitesterk 3L skalljakke som beskytter deg under alle værforhold. Denne jakken er fullstendig vanntett, vindtett og ventilerende.

Odin-serien er inspirert av Norrøn mytologi, og er utviklet med, og testet av, fjellguider over hele verden for å oppnå den mest optimale og komplette værbeskyttelsen.