Uansett vær, ta på deg Helly Hansen-jakken din, plukk opp bagen, få på deg skoene og kom deg ut. Verden venter på å bli utforsket!

Helly Hansen er kjent for sitt vanntette og pustende Helly Tech®- materiale som brukes i jakker, bukser til seilertøy og yttertøy. De har utviklet sine produkter i samarbeid med profesjonelle som bor og jobber i noen av verdens mest krevende omgivelser. Selskapet ble grunnlagt i Moss i 1877 av sjømannen Helly J. Hansen.

Helly Juell Hansen

Gjennombruddet for Helly Hansen kom i 1949 ved utviklingen av Helox.

Nytt produksjonsutstyr gjorde det mulig å starte med produksjon av gjennomsiktig PVC, beregnet på kåper og ponchoer for menn og kvinner under varemerket Helox. Regntøyet var sammenleggbart og kom i små poser, noe som gjorde dem enkle å ta med, og tilgjengelig når det begynte å regne. De første fargene var grå for menn, og i gjennomsiktig melkehvit for damer. På denne måten ville kvinners vakre kjoler eller kåper være synlige gjennom regntøyet, og du kunne se bra ut selv på en regnværsdag. Regntøyet ble snart tilgjengelige i flere farger, og plasten fikk en mer tekstillignende struktur.

Kari Traa

Helly Hansen er sterke innen både seiling og vintersport, og har vært offisiell hovedsponsor for Norges Seilerforbund siden 2001. Helly Tech materialet bruker både hydrofil- og microporous-teknologien under fremstilling. Hydrofile materialer har vann-tiltrekkende molekyler som lar vanndamp passere til utsiden. Microporous-materialet har små porer som lar vanndamp passere ut av materiale uten å la vanndråper slippe inn.

Helly Hansen
Helly Hansen

Fibre pile, eller fiberpels, er et nytt isolasjonsmateriale som revolusjonerte utendørs- og arbeidsklær-markedet. Materialet var varmt, lett og tørket fort. Derfor var det ideelt til bruk under vanntette klær. Materialet fikk sitt gjennombrudd da svenske tømmerarbeidere begynte å bruke arbeidsklær med fiberpels etter at de fant ut hvor godt det isolerte mot kulde samtidig som det ventilerte under hardt, fysisk skogsarbeid. Materialet var også beskyttende mot snø og lett regn, og viste seg å holde like godt etter flere runder i vasken.

Ski

Gsport har et stort utvalg av det nyeste fra Helly Hansen innen jakker, bukser og sko til dame, herre, barn og junior.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!