Man skal kle på seg rykksekken, ikke bære den. Det er filosofien bak verdens kanskje mest behagelige og pålitelige ryggsekker.

Grunnleggeren av Gregory, Wayne Gregory, har vært lidenskapelig opptatt av ryggsekker siden han var barn. Den første sekken Gregory designet var et speider-prosjekt han jobbet med da han var 14 år. Gregory tilbragte mye tid i en butikk for friluftsutstyr hjemme i San Diego. Der kjøpte han tekstiler og materialer han brukt til å bygge ryggsekker og samlet verdifull kunnskap og mye inspirasjon.

Wayne Gregory testet forskjellige bæresystemer på sekkene han designet og jobbet mot å finne riktig passform til damer og menn. Han utviklet også egne, nye materialer og konstruksjonsteknikker.

Gregory begynte etter hvert å jobbe i friluftbutikken han ofte besøkte som barn. Senere jobbet han som freelancedesigner for forskjellige friluftmerker. I 1977 tok Wayne Gregory med seg all erfaringen og grunnla Gregory Mountain Products i San Diego.

Gregorys tro på egne produkter gjorde at han i 1996 lanserte livstidsgaranti på sine produkter. Det er fortsatt livstidsgaranti på alle Gregory-produkter.

Kart

Lidenskapelig opptatt av passform

Gregory var den første ryggsekkprodusenten som produserte sekker med forskjellige rammer og hofte- og skulderreimer som passet til forskjellige kroppsfasonger og høyder. Gregory var også først ute med å ha hoftebelter som kan justeres i forskjellige vinkler- noe som er spesielt viktig for damer.

I 1999 vant Gregory en kontrakt som gjør at de leverer storsekker til de amerikanske militære spesialstyrkene.

Tro til filosofien

I dag lager Gregory spesialtilpassede sekker til klatring, frikjøring, backpacking, turgåing og hverdagsbruk. De vil alltid være innovative, finne de beste løsningene og materialene, samtidig som det aller viktigste er å designe sekker med tilpasningsmuligheter så alle kan finne en passende sekk til sitt bruk.

tur

For klatring i fjell og is har Gregory designet Alpinisto-serien. Sekkene gir deg de festemulighetene du trenger, samtidig som den har en størrelse som ikke er til hinder når du klatrer. Alpinisto-sekkene er lette og består av flere deler det er mulig å fjerne, hvis du ikke trenger dem.

KlatresekkKlatresekk

For backpacking har Gregory designet Baltoro for menn og Deva for kvinner. Disse sekkene har alle funskjoner man forventer av en stor tursekk. Oppbevaringsrommene er enkle å komme til og bidrar til effektiv pakking. Bære- og støttesystemene fordeler vekten på flere punkter på kroppen og gjør det mer behagelig å bære tungt.

Gregory

Dagstursekkene til Gregory heter Zulu, Paragon og Stout for menn og Amber, Maven, Octal og Jade for damer. Dette er slitesterke og komfortable lettvektsekker som har plass til det viktigste på dagstur, eller når du ønsker å pakke lett for en enkelt overnatting. Alle dagstursekkene har et mellomrom mellom sekken og ryggen. Det gir god luftsirkulasjon mellom rygg og sekk og dermed mer komfort.

UllundertøyUllundertøy

For toppturer på snø, har Gregory designet Targhee-sekkene. Thargee kommer i to størrelser, en 45 liter og en 32-liter. Sekkene har feste til isøks, staver, ski og snowboard, plass til hjelmen på oppturen og eget rom til spade og søkestang. Sekkene er designet for lange turer og har plass til det du trenger på dine mest krevende turer til toppen.

SkiSki

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!