AB Roller Pro treningshjul
Produktinformasjon

  • AB Roller Pro er et enkelt, men svært effektivt apparat for å trene mage, skuldre, bryst og armer. Ved siden av å forbedre styrken, trener du også både koordinasjon og balanse.
  • Håndtakene på rullen er dekket med skum for et mer komfortabelt og sikkert grep. Selve hjulet måler 16,5 cm i diameter.


  • Rollout: Begynn på alle fire med treningshjulet plassert foran deg, under brystet. Rull sakte fremover ved å strekke ut armene og overkroppen. Stopp før armene er fulstendig utstrakte, slik at du kan returnere til startposisjonen.
  • Lateral Rollout: Begynn på alle fire med treningshjulet plassert foran deg, under brystet. Rull sakte fremover i en 45° vinkel ved å strekke ut armene og overkroppen. Stopp før armene er fullstendig utstrakte, slik at du kan returnere til startposisjonen.
  • Avansert Utvidet Rollout: Begynn i stående posisjon og bøy deg ned for å ta tak i treningshjulet. Hold leggene rette og rull sakte fremover ved å strekke ut armene og overkroppen. Stopp før armene er fullstendig utstrakte, slik at du kan returnere til startposisjonen.

Energetics · AB Roller Pro treningshjul

Kommer snart
Ikke på lager for øyeblikket
AB Roller Pro treningshjul tap for å zoome
Velg størrelse Størrelsesguide
Velg størrelse og farge først

Anmeldelser