Dette er G-Sport / G-MAX

Bærekraft

G-Sport

 

G-Sport er en av Norges største og ledende sportskjeder med en stolt historie på over 100 år. G-Sport er en av Norges sterkeste merkevarer med en unikt høy kjennskap i befolkningen. Kjeden er tilgjengelig over hele landet gjennom sine over 80 G-Sport butikker og 20 G-MAX  varehus. G-Sport og G-MAX er kjent for sitt brede utvalg av sportsutstyr til markedets beste priser. Med unike garantiordninger, som Prismatch og 100% Fornøyd Garanti, har vi som mål å tilby bransjens beste kundefordeler. Gjennom motiverte medarbeiderne og lønnsomme butikker, er kjedens fokus rettet mot høy kundetilfredshet. Kjedens mål er å bidra til lystbetonte sportsaktiviteter og økt mestringsglede for alle uansett nivå og ferdighet. G-Sport er også en av de største bidragsyterne til breddeidretten i Norge og har tegnet hundrevis av samarbeidsavtaler med lokale idrettslag og bedrifter.

Vi legger vår stolthet i å tilby kundene riktig sportsutstyr til rett pris og lever og leverer etter slagordet; MEST SPORT FOR PENGENE!

G-MAX

 

G-MAX er store sportsvarehus som inneholder absolutt alt av sport, for både nybegynnere og entusiaster. G-MAX fremstår som et sportseldorado uten sidestykke og appellerer til alle typer utøvere og disipliner. Med rikelig plass til å vise alle typer utstyr og bekledning, er kjeden både en kilde til inspirasjon og en gjennomarbeidet salgsmaskin. G-MAX representerer Norges største innkjøpssystem for sportsartikler og gir kunden minimale priser i kombinasjon med stort utvalg og fagkompetanse.

Store og effektive varehus med enormt utvalg og ansatte med lidenskap for faget, skal gi kunden sportsbransjens råeste handleopplevelse og MEST SPORT FOR PENGENE!

Våre merker

Vi fører en rekke kvalitetsmerker. 

Bærekraft

Som Norges eldste sportskjede har vi bidratt til å gi aktive kunder gode opplevelser i mange år, og vi jobber for at alle skal ha muligheten til å oppleve sport og friluftsliv i mange år fremover.

  • Vi har som mål å tilrettelegge for aktiv livsstil og støtte små og store lokalmiljøer i hele landet.
  • Vi arbeider for å være bærekraftige i alt vårt virke.
  • Vi skal minske vårt miljø-fotavtrykk gjennom ansvarlige innkjøp, bærekraftig produksjon, og ved å hjelpe kundene våre til å ta gode valg.

Sammen forvalter vi naturen og arbeider for at kommende generasjoner skal få de samme gode turopplevelsene som vi har tilgang til i dag.

Bærekraft

Sett få spor

  • Ta med deg søppel hjem, og ta gjerne med mer søppel hjem enn hva du hadde med på tur. Det ligger alltid søppelrester i naturen som passer bedre i en søppelbøtte.
  • Bruk ettablerte bålplasser. Mange bålplasser ødelegger unødvendig mye natur.
  • Ikke hogg ned trær. Dyr, fugler og innsekter er avhengige av levende og døde trær. Sag de derfor ikke ned for å bruke dem som fyringsved eller til å bygge gapahuk. Det er heller ikke veldig pent med avsagde trestubber rundt leir- og bålplasser.
Bærekraft

Retur av elektroniske produkter

Elektroniske produkter skal ikke kastes sammen med annet avfall. Vi tar vederlagsfritt i mot retur av elektroniske produkter av samme type eller funksjon som er kjøpt i våre butikker. EE-avfall må IKKE kastes med vanlig avfall.

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!