Kontakt oss

Det er dessverre en falsk e-post i omløp hvor INTERSPORT står som avsender. E-posten informerer om at du er den "heldige vinneren av et par løpesko", og at du må klikke på en eller flere lenker for å motta skoene. Dette er et svindelforsøk, og kommer ikke fra oss. Skulle du motta eller ha mottatt en slik e-post, anbefaler vi at du sletter den umiddelbart. Ikke klikk på noen lenker eller lignende.

Send oss din henvendelse via kontaktskjemaet under, så svarer vi deg så fort vi kan – normalt innen 24 timer innenfor åpningstiden. 

Våre åpningstider er

Mandag til fredag: 08.00 – 16.00

Lørdager, søndager/helligdager: Stengt

Avvikende åpningstider

Onsdag 17/04 – 08.00 – 14.00

Epost: kundeservice@intersport.no

Om du ønsker å komme i kontakt med en av våre butikker ber vi deg om å ta direkte kontakt med aktuell butikk. Butikkoversikten finner du her. Du kan også bruke søk-i-butikk-funksjonen inne på produktsiden. Du vil da få opp hvilke butikker som har den varen du er på utkikk etter. Det er også mulig å reservere ønsket vare i butikk.

Du kan bytte og returnere produkter kjøpt på intersport.no i alle våre butikker. Les mer om våre bytte, retur og reklamasjonsbetingelser her.

Under ofte stilte spørsmål har vi samlet et knippe spørsmål og svar som kanskje dekker ditt behov for informasjon.

Fakturaspørsmål

Har du bestilt med faktura og har spørsmål vedrørende denne ber vi deg ta kontakt med Klarna direkte på telefon: 21 01 89 91

Klarna kan også kontaktes via https://www.klarna.no/support. Her vil du i tillegg finne svar på de vanligste spørsmålene.

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer