Kontakt oss

GRESVIG TILBAKEKALLER FIREFLY A200 SPARKESYKKEL.

På grunn av produksjonsfeil på forhjul/hjuloppheng tilbakekalles produktet fra markedet, Feilen kan gå ut over brukssikkerheten og medføre personskade. Sparkesykkelen er solgt hos G Sport og Intersport i perioden 18.02.2019-16.09.2019.

I Gresvig går vi ikke på akkord med kravene til sikkerhet og helse knyttet til våre produkter. Vi gjør derfor det som er mulig for å informere våre kunder og få de aktuelle produktene i retur. 
Sparkesykkelen kan leveres tilbake til nærmeste G Sport eller Intersport-forhandler. 
Innlevert vare vil bli kompensert med erstatningsvare eller tilbakebetaling av kjøpesummen.

Send oss din henvendelse via kontaktskjemaet under, så svarer vi deg så fort vi kan – normalt innen 24 timer innenfor åpningstiden. 

Våre åpningstider er

Mandag til fredag: 08.00 – 16.00

Lørdager, søndager/helligdager: Stengt

Epost: kundeservice@intersport.no

Om du ønsker å komme i kontakt med en av våre butikker ber vi deg om å ta direkte kontakt med aktuell butikk. Butikkoversikten finner du her. Du kan også bruke søk-i-butikk-funksjonen inne på produktsiden. Du vil da få opp hvilke butikker som har den varen du er på utkikk etter. Det er også mulig å reservere ønsket vare i butikk.

Du kan bytte og returnere produkter kjøpt på intersport.no i alle våre butikker. Varer kjøpt i nettbutikken kan også returneres med PostNord. Angrerettskjema lastes ned her.
Les mer om våre bytte, retur og reklamasjonsbetingelser her.

Under ofte stilte spørsmål har vi samlet et knippe spørsmål og svar som kanskje dekker ditt behov for informasjon.

Fakturaspørsmål

Har du bestilt med faktura og har spørsmål vedrørende denne ber vi deg ta kontakt med Klarna direkte på telefon: 21 01 89 91

Klarna kan også kontaktes via https://www.klarna.no/support. Her vil du i tillegg finne svar på de vanligste spørsmålene.

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer