INTERSPORT VIL SAMARBEIDE MED DIN KLUBB!

INTERSPORT har lang erfaring med å samarbeide med lokale klubber. Vi ønsker å fortsette å være norske idrettsklubbers lokale støttespiller.

INTERSPORT samarbeider med de beste utstyrsleverandørene i verden. Det gir oss tilgang til det meste av det beste klubbutstyret innenfor de fleste idretter.

Ta kontakt med oss hvis dere trenger hjelp med utstyrsavtale og valg av kolleksjoner. Sammen finner vi utstyret som passer deres klubb. Om dere bare vil ha drakter, eller om dere ønsker en mer komplett kolleksjon med shorts, joggedresser, ytterjakker, bagger, legeskrin eller enda mer. Vi setter sammen en pakke etter deres ønske. 

Flere av våre butikker har trykkpresse som raskt trykker logoer, nummer og navn på alle tekstiler. Dette bidrar til god profilering og synlighet.

INTERSPORT arrangerer klubbkvelder med medlemstilbud for alle samarbeidspartnere. Vi stiller også opp på konkurranser, cuper og andre arrangementer for å informere og gjøre klubbhandelen enklere.

Ønsker du mer informasjon eller et tilbud til klubben, ta kontakt med nærmeste INTERSPORT butikk eller med Niklas Brajic, niklas.brajic@gresvig.no

INTERSPORT
Vi deler din lidenskap

INTERSPORT klubbavtale

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer