Asics- innovative løsninger

Rab Microlight dunjakke

Asics vil hjelpe alle med å finne en sko som passer dem. Derfor pusher de hele tiden grensene for hva som er mulig å designe.


Asics har en filosofi basert på et latinsk utrykk. Anima Sana In Corpore Sano (ASICS)- En sunn sjel i et sunt legeme. Treningsutstyret til Asics er designet for å skape harmoni for kropp og sjel.

I 1949 startet Kihachiro Onitsuka med å lage basketballsko i stuen sin hjemme i Kobe, Japan. I 1977 døpte han merket ASICS, og samme år ble merket lansert i USA. Siden da har Asics en lang liste med produkter og prestasjoner å vise til.

 

I 1990 åpnet Asics sitt Research Institute of Sports Science. I 29 år har det kommet teknologiske nyvinninger fra dette unike lokalet i Kobe, hvor forskere, atleter og trenere jobber sammen for å utvikle de beste sportsproduktene. Punktene nedenfor beskriver noen resultater fra forskningen som blir benyttet i løpeskoene til Asics.

Adidas Solar Boost Løpesko

Mer retur. Den nye versjonen av mellomsålen FlyteFoam er designet på en formel som gir mer energiretur i hvert steg. FlyteFoam Propel overfører energien i nedtråkket å gjør det lettere å løpe enn tidligere. Kayano 25, Dynaflyte 3, Nimbus 21 og Cumulus 20 har FlyteFoam.

Maksimal demping. Asics GEL-teknologien gir en fantastisk demping både foran og bak på foten. GEL- teknologien reduserer trykket på helen og gir et smidigere tråkk. GEL-teknologien er utviklet på Asics eget sports-forsknings institutt i Japan. Kayano 25, GT-2000 7, Nimbus 21, Cumulus 20 og Dynaflyte 3 har GEL-teknologi.

Adidas Solar Boost Løpesko
Adidas Solar Boost Løpesko

55 prosent lettere en standard. Flytefoam Lyte er et lett og responsivt mellomlag som alltid finner tilbake til sin originale form etter en løpetur. Materialet består av 40 prosent biomateriale, som for eksempel avfallet etter sukkerrør. GT-2000 7 og Dynaflyte 3 har FlyteFoam Lyte.

Adaptive fit. Den ekslusive mesh-overdelen tilpasser seg fotens bevegelser og gir deg mer komfort på løpeturen. Kayano 25, Nimbus 21 og Dynaflyte 3 har Adaptive fit.

Utforsykkel
Utforsykkel

Ekstra støtte. Asics har et nytt støttende element i sålen med to forskjellige tettheter. Det gjør skoen enda mer komfortabel, stabiliserer løpere som overpronerer og skaper en mer flytende bevegelse. Tilgjengelig i forskjellige varianter. Kayano 25 og GT-2000 7 har Duo Max.

Ekstra stabilitet. En avstivet bro under skoen gir støtte til de som overpronerer og hjelper å få et mer stabilt steg. Med et stabilt løpesteg forebygger du skader i føtter, knær og ankler. Kayano 25 og GT-2000 7 har Guidance Trusstic.

Fatbike
Rab Microlight dunjakke

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer