ASICS DYNAFLYTE 4

ASICS DYNAFLYTE 4
Asics Dynaflyte 4 er en lett løpesko som er konstruert for løping på asfalt, og for å hjelpe deg å bli enda raskere. 

Skoens overdel er laget i jacquard mesh som strekker seg i flere retninger, og skaper en tett og behagelig passform med en unik kombinasjon av komfort og støtte. Materialet er reflekterende for økt sikkerhet og synlighet på veien.

Lesten består av flere sammenlenkede komponenter, som støtter opp om det naturlige løpesteget fra hæl til tå. Dette forsterkes av dype spor i sålen langs løperetningen. FLYTEFOAM Lyte- mellomsålen har støtabsorberende materiale i bakfoten og Speva-skum med forskjellig grad av fasthet, for å gi enten sprett eller stabilitet der dette er mest hensiktsmessig.

Den stabile yttersålen er laget av ripemotstandig gummi med forsterkninger på strategiske steder. Dette gjør sålen særdeles slitesterk, slik at du slipper å bytte skoene ut så ofte.

Dette er en mengdetreningssko som tåler mye bruk, men er kanskje aller best på økter med litt fart, enten det er en kort og rask tur eller et løp hvor man løper på tid. Skoen har en dropp på 8mm som gjør at man lander litt mer på midtfoten. 

Forskjellen fra Dynaflyte 3 er overdelen som er i Engineered Knit og at den er 5g lettere.

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer