Asics- Ingen grenser

Asics ønsker å tilby gode løpesko til alle. Derfor bruker de store resurser på forskning og utvikling.


Anima Sana In Corpore Sano (ASICS)- En sunn sjel i et sunt legeme. Asics filosofi er basert på dette latinske utrykket. Treningsutstyret til Asics er designet for å skape harmoni for kropp og sjel.

 

I 1949 startet Kihachiro Onitsuk  å lage basketballsko i stuen sin hjemme i Kobe, Japan. I 1977 døpte han merket ASICS, og samme år ble merket lansert i USA. Siden da har Asics en lang liste produkter og prestasjoner å vise til.

 

I 1990 åpnet Asics sitt Research Institute of Sports Science. I 29 år har det kommet teknologiske nyvinninger fra dette unike lokalet i Kobe, hvor forskere, atleter og trenere jobber sammen for å utvikle de beste sportsproduktene.

Instituttet i Kobe består av mer enn 4000 kvadratmeter med forskningsfasiliteter og inneholder blant annet en innendørs løpebane med muligheter for å regulere værforholdene og innendørs basketball- og volleyballbane. De mer enn 200 menneskene som arbeider på instituttet, studerer og analyserer bevegelsene til den menneskelige kroppen og tester materialer.

 

Gjennom bruk av høyhastighetskameraer og høyteknologiske måleinstrumenter, studerer forskerne hva kroppens bevegelser krever av treningsklær og sko. Målet er å hjelpe profesjonelle utøvere og mosjonister til å prestere bedre og ha det gøy med trening.  

Asics

Profesjonelle Asics-sponsede utøvere, besøker forskningsinstituttet jevnlig. Utøverne kommer for å spesialtilpasse sko og klær, og for å bidra i utviklingen av Asics-produkter. Utøvere og trenere gir viktige tilbakemeldinger på utstyret og bidrar til å gjøre Asics-produktene bedre, for alle utøvere.

Asics

G-Sport har gleden av å presentere Vinn Vinn; et unikt fordelsprogram som lar deg vinne igjen og igjen og igjen. Last ned appen nå!