Sommerferie gir deg god tid til trening

Ingen sene møter eller barn som skal kjøres til treninger. I sommer har du endelig tid til å trene. Pakk med deg et par løpesko og få ekstra utbytte, og opplevelser med på turen.


Et par lettvektsko tar ikke mye plass bagasjen, men kan berike storbyturen med løpeturer til steder du ellers ikke ville sett. Samtidig som du får trent og god samvittighet.
Ferie betyr fri til å trene mer enn det du vanligvis rekker, så kan du restituere mens du nyter late dager mellom øktene.

Terrengsko

Skal du feriere i områder med variert natur, bør du ta med et par gode terrengsko. Sko med god støtte og såler med grove knotter og bra feste, gjør deg tryggere i utfordrende terreng. Flere skoprodusenter har inngått samarbeid med bildekkprodusenter for å levere sko med optimalt feste. Da kan du fokusere på løpingen og de nye omgivelsene. Gode terrengsko tar deg lenger bort fra folkemylderet og nærmere naturlige og gode ferieopplevelser. Terrengsko dame Terrengsko herre

Terrengsko

 • Stabile
 • Godt grep i sålen
 • Harde såler beskytter mod steiner og andre spisse gjenstander
 • Kan ha beskyttelse over lissene, eller hurtiglisser som ikke henger løst og fester seg i busker og kratt
 • Noen terrengsko er også vannbestandige

Lettvektsko

Har du forsøkt å løpe med lettvektsko? Lettvektskoene kan veie mindre enn 200 gram, har ofte lite dropp, og såler med mye energiretur. Profesjonelle maraton- og (andre) gateløpere, bruker lettvektsko.

Løp noen raske turer før frokost og se byen før den våkner eller ta deg en løpetur mens andre tar siesta. Du trenger ikke mye tid for å rekke en god økt, og sommerferien er perfekt for å øve på høyere løpsfrekvens, riktig armsving og prøve å få mer snert i frasparkene. Kombiner oppdagelse og trening, og finn gleden i å løpe fort. Fart er gøy!

Lettvektsko

 • Mye energiretur i sålene
 • Lett og luftig overdel
 • God passform
 • Lite dropp

Sommertekstiler

Tenk vekt når du pakker treningsklær til feriereisen. Løpeshorts og overdeler i lette, tekniske materialer, transporterer fukt bedre enn bomull.  Løpetekstilene frakter svette bort fra kroppen og holder deg tørrere enn for eksempel bomull. Tekniske tekstiler tar også mindre plass i kofferten. Bomull er ikke å anbefale til løpetrening. Bomull holder på fukten og gjør deg våt når du trener. Det tar også mer plass i bagasjen enn tekniske materialer.

Finn veien med løpeklokke

Det er fint å vite hvor du skal, uansett om du løper i by eller skog. Med en treningsklokke på armen kan du måle puls, steglengde og tid, samtidig som GPS’en viser deg hvor du er og hvor du skal. Noen trenings- og pulsklokker foreslår også lokale treningsruter for deg, uansett hvor du er i verden, og hjelper deg med å oppdage treningsrundene lokalbefolkningen benytter seg av. Varier treningen med nye utfordringer og konkurrer mot deg selv eller de lokale utøverne med inspirasjon på armen.

Treningsklokke på ferie

 • GPS
 • Tilgang til lokale løyper
 • Mål steglenge og fart på raske løp

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer