Moonlight Mountain Gear

Moonlight Mountain Gear er et Norsk selskap som utvikler høykvalitets hodelykter, ultralette ski, unike skibindinger for telemark-kjøring, og en kombinasjonsbinding der du kan stå både telemark og randonee i en og samme binding.

Selskapet ble startet i 2014 av Bjarte Hollevik, med et mål for øye om å lage verdens letteste og sterkeste hodelykter. Ideen kom da han ble lei av å bli begrenset av mørke kvelder fra å utøve sin lidenskap for utendørsaktiviteter.

Når arbeidet med å lyse opp mørke, nordiske vintre var i gang ønsket Hollevik å gjøre noe med skiutstyret. Tunge ski og bindinger passer ikke sammen med toppturer og områdene Nord for Lyngen. Behovet for nytt utstyr var tydelig og Hollevik følte skapertvangen presse på.

Moonlight har brukt mange år på å utvikle verdens letteste ski-kjerne som samtidig skal ha unike dempende egenskaper. Resultatene begynner nå å vise seg. Selskapet har fått franske Ski Rando Magazine sin høyeste utmerkelse for sin Eagle Carbon Race ski. «En utrolig komplett ski, som kjører som en tyngre ski men veier mindre enn noen annen ski i verden innenfor sin klasse», var dommen.

Bindingene høster også lovprisninger. Spesielt den patenterte funksjonen som gjør telemarksbindingen like stabil som en vanlig randoneebinding fremheves, og mange har i tillegg lagt sin elsk på deres kombinerte tele og rando-binding.

Moonlight er kjent for høy kvalitet og strengt testregime. De tester alt utstyret i arktiske strøk og det er et krav at utstyret skal tåle bruk i dette klimaet før det selges til kunder.

Moonlight har investert i egen laboratorie-dôme for å kunne måle lumenstyrken i lyktene sine. Dette gjør de for å være 100 prosent sikre på at de leverer ekte lumen, og at deres kunder får god valuta.

Ønsker du å ta mørketiden tilbake så anbefaler vi deg å sjekke ut utstyr og lykter fra Moonlight Mountain Gear!

Moonlight Mountain Gear

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer