Hos Intersport kan du leie utstyr til toppturen

Intersport leier ut toppturutstyr i flere av våre butikker. Gjennom et samarbeid med utstyrleverandøren Dynafit, tilbyr vi utleieutstyr av høy kvalitet.

Vi ønsker at flere skal få oppleve gledene med topptur. Er du usikker på om toppturer er noe for deg trenger du ikke å bruke masse penger på utstyr du kanskje ikke får bruk for igjen. Vi leier nemlig ut toppturutstyr i noen utvalgte butikker. 

I butikkene som tilbyr utleie vil du møte ansatte med mye erfaring fra toppturer. De vil gi deg en grundig innføring i hvordan utstyret fungerer og du kan også få grunnleggende sikkerhetsopplæring.

Vi har flere butikker rundt i hele Norge som enten er kategorisert som kompetansesenter, testsenter eller toppturbutikk.

Ideen bak toppturkonseptene er at kundene skal møte ansatte som har fått opplæring i Dynafits produkter, har egne erfaringer og kan topptur. Behovet for ekspertise er vesentlig når man skal velge riktig toppturutstyr, og i Intersports toppturbutikker vil du få gode råd og testet og tilpasset ustyr. 

Vi prater ofte med folk som har vært på topptur for første gang og det er sjelden de beskriver det som noe annet enn fantastisk, men før du legger ut på din første topptur anbefaler vi at du lytter til erfarne toppturfolk og tenker sikkerhet. Skal du gå i bratt terreng på din første tur bør den være sammen med en guide.

En topptur er en fantastisk aktivitet, og det er lett å skjønne at mange blir bergtatt av de flotte naturopplevelsene. Leter du etter turtips, anbefaler vi boka Trygge toppturerDen lille snøskredboka er nyttig lesing for de som ikke har kunnskaper om skred og en god introduksjon til hvordan du kan ferdes trygt i fjellet. Begge bøkene får du kjøpt hos Intersport.

Kompetansesenter

Intersport kompetansesenter i samarbeid med Dynafit

På kompetansesentrene har vi utleie av toppturutstyr. Kompetente ansatte med erfaring gir deg tips og råd om hvilke muligheter som finnes og hva du burde velge. Alle kompetansesentrene ligger plassert i nærheten av toppturdestinasjoner og har verksteder hvor de utfører reparasjoner på bindinger og støvler. Våre ansatte lokalkjente og jevnlig på kurs hos utstyrsleverandørene. Har du spørsmål om turer eller utstyr vil du få svar på et av våre kompetansesenter.

Testsenter

Intersport testsenter i samarbeid med Dynafit

På testsentrene har vi også utleie av toppturutstyr. Her vil du møte ansatte med den nødvendige kunnskapen om utstyret du trenger. Alle våre ansatte som jobber med Dynafit toppturutstyr får en innføring i hva man trenger og hvordan utstyret burde tilpasses. Det nyeste utstyret er tilgjengelig på alle testsentrene og kan leies og testes på tur. 

Toppturbutikker

Intersport toppturbutikker i samarbeid med Dynafiy

Toppturbutikkene har ikke utstyr til utleie, men de har toppturutstyr til salg. Skal du på topptur finner du klærne og utstyret du trenger i våre lokale tilpassede toppturbutikker.

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer