Solide og luftige Sweet Dissenter

En terrenghjelm for hard kjøring i morsom natur.


Mye beskyttelse, liten profil og lav egenvekt gjør Sweet Dissenter-hjelmene populære blant syklister som trives best utenfor veien.
Sweet Protection ble etablert på Trysil i 2000. Siden har gjengen med ingeniører og lidenskapelige friluftsfolk produsert hjelmer og beskyttelsesutstyr til syklister, skikjørere, snowboardere og elvekajakkpadlere. Sweet kan ekstremsport og har puttet mye kunnskap og erfaring inn i Dissenter-hjelmene.
Sweet Dissenter-hjelmene er designet spesielt med tanke på stisykling. Skallet er laget av helstøpt polykarbonat i ett stykke. Hjelmen har også in-mold-teknologi, der skall og skum er formstøpt sammen. In-mold-teknologien absorberer støt og fordeler slagenergien. Det reduserer faren for skade ved sammenstøt og gjør hjelmen lettere.

Sweet Dissenter

  • Lettvekt, 330 gram
  • Helstøpt skall
  • Occigrip dreiesystem for rask og god tilpassing
  • Myk silikonpadding

God lufting, uten å svekke sikkerheten

Det er utfordrende å lage hjelmer som er både trygge og godt avkjølt. Dissenter-hjelmene har benyttet seg av STACC-lufting, Superficial Temporal Artery Cooling Channel, for å kjøle ned tinningene. STACC er luftekanaler som går fra fronten av hjelmen til baksiden. Luftekanalene er designet slik at nedkjølingen ikke går på bekostning av beskyttelsen av tinningen. 

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer