BloggBlogg

BRUK PULSKLOKKEN SOM PERSONLIG TRENER

Få hjelp med treningen

Mange setter seg mål for årets trening, og trener mot en konkurranse som kanskje skal være det store målet for sesongen. De fleste av oss syns nok det kan være vanskelig å vite hvordan treningen skal legges opp for å kunne være i best mulig form på konkurransedagen. Flere leverandører har valgt å gjøre noe med dette, og har egne innebygde coacher og treningsprogram som gjør det lettere for oss å komme ordentlig i gang.

Garmin Coach

Garmin Coach

Tren mot ditt første 5 km-løp med ekspertveiledning og et dynamisk treningsprogram som endrer seg basert på målene og resultatene dine. Med Garmin Coach har du alltid en personlig 5 km-trener lett tilgjengelig. Du kan velge mellom tre anerkjente trenere: OL-deltaker og bestselgende forfatter Jeff Galloway, fysiolog og internett-løpetrener Greg McMillan eller fysioterapeut og løpeekspert Amy Parkerson-Mitchell. Treningsøktene dine kan synkroniseres med en kompatibel Garmin-klokke og justeres basert på hvordan du presterer gjennom programmet. Overgår du dine egne forventninger? Planen kan presse deg enda mer. Gikk du glipp av en treningsøkt? Planen holder deg på sporet. I løpet av treningsperioden får du også videoer og løpetips fra treneren din i Garmin Connect™.

Polar running program

Polar running program

Tren mot en konkurranse eller sikt deg inn på en dato for når du vil løpe en bestemt distanse. Vi har tatt oss av beregningene slik at du kan konsentrere deg om å finne flyten i løpingen. Polar Running Program er en personlig og tilpasset treningsplan, basert på dine individuelle verdier. Treningsplanen tilpasser seg underveis i treningsperioden, og lærer av treningsdataene fra treningsøktene dine. Tren for 5 km, 10 km, halvmaraton eller maraton. Når du følger programmet, tilpasser det seg utviklingen din og gir deg beskjed når du kan øke innsatsen et hakk, samt når du trenger å roe ned litt. Programmet er komplementert med øvelser for styrketrening som gir kontroll over kjernemuskulatur og bedre bevegelighet. Det inkluderer også en funksjon for å anslå din sluttid for den valgte distansen. Du kan velge å inkludere støtteøvelser i programmet. De er i videoformat og du kan enkelt gjøre dem hjemme.Økt styrke, bedre kontroll over kjernemuskulatur og bedre bevegelighet kan utgjøre en stor forskjell for løpingen.

Fitbit coach

Fitbit Coach

Med den personlige treningsappen Fitbit Coach, kan du ha med din personlige trener hvor og når som helst. Bruk video og lyd mens du trener for å få maks utbytte av treningen. Når du har registrert personlige data og tastet inn dine målsetninger, vil Fitbit Coach foreslå økter som hjelper deg å nå dine mål. Øvelsene spilles av på klokkeskjermen og veileder deg gjennom hver bevegelse. Velg mellom økter som varer fra 7 til 60 minutter og se video eller hør lyd som forteller deg hva du må gjøre.

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer