Adidas Pulseboost

Blogg

Adidas nyeste løpesko er ment for deg som liker å løpe fort, og gjerne urbant.

Boost-sålene er elsket av oss som elsker å løpe fort. De kompakte, stabile sålene veier lite og gir mye energiretur i hvert fraspark. Nå lanseres de i en ny og enda bedre versjon. Adidas-sålen Boost HD gir mer stabilitet og demping enn forgjengeren, uten at energireturen minskes.

Den nye HD-sålen er designet for urban løping og gir god stabilitet når du trener med høy intensitet på hardt underlag med raske bevegelser. Foreløpig sitter sålene bare på løpeskoen, Adidas Pulseboost, men det er ikke usannsynlig at Boost HD-sålene også vil bli benyttet på terrengløpesko og hallsko.

Sko med egen spilleliste

Det er printet en QR-kode på pløsene til Adidas Pulseboost HD. Koden gir deg tilgang til en spesiallaget, motiverende spilleliste du kan høre på Spotify når du flyter frem på dine nye løpesko.

Strikket overdel

Overdelen på Adidas Pulseboost er strikket i et pustende materiale. Den elastiske, sokkelignede designen gjør at skoen sitter veldig godt på foten. Skoene har knyting med lisser, men vil sitte bra på foten selv om lissene går opp når du løper.

Bildekk under skoene

I flere år har Adidas samarbeidet med dekkprodusenten Continental. Continental blir hvert år kåret til en av verdens beste dekkprodusenter. Yttersålene på Adidas Pulseboost er laget av Continental og ved å benytte seg av dekkprodusentens 140 år lange kompetanse, er grepet på Adidas Pulseboost overlegent bra på alle løpeforhold. Noe du kan dra nytte av både i urbane løp og i skogsterreng.

Passform:

  • Overdelen i Adapt knit føles som et hudlag nummer to. Designerne har fokusert på å lage et strikket materiale som puster, ikke irriterer huden og sørger for ekstra støtte foran og midt på foten.
  • Den sokkelignende konstruksjonen på overdelen holder godt på foten og har ingen harde kanter som forårsaker gnagsår.
  • Det er stabilitetsinnlegg med refleks i forfoten.

Følelse:

  • Boost HD-sålene gir mye energi samtidig som de er stabile.
  • Sålene er brede og gir god støtte ved raske retningsskifter.
  • Med 8 millimeter dropp gir Adidas Puls Boost en responsiv følelse.
Tur

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer