R-skin Escape Pakke
Tour Step In langrennsbinding
R-Skin Escape felleski
TCL Classic skisko
For å finne en optimal ski for din høyde og vekt kan våre skieksperter være nødt til å endre skilengde på skiene du har valgt. Ønsker du at vi velger det paret som passer din høyde og vekt best, selv om dette kan innebære små endringer på skiens lengde?
Les mer om skilengde
Skal vi montere bindingen for deg?

* Obligatoriske felter

Rossignol
R-skin Escape Pakke

Pakkepris:

2.999 ,-

Du sparer: 1.898 ,-

Søk, reserver og hent i butikk!

Hent og betal i butikken innen 24 timer.

Rossignol
ROSSIGNOL R-skin Escape Pakke

Ski:
R-skin Escape IFP er en felleski for den glade turløper. Skien har litt innsving, for bedre stabilitet ved sving. Trekjerne med activ´cap gir forbruker en lettgått ski, med gode glidmuligheter. Kompatibel med Turnamic® binding. Vekt 820 gram.

Binding:
Rossignol Tour Step In binding, for touring- og juniorsegmentet. En flyttbar og solid binding, hvor vekt og stabilitet spiller på lag. Bindingen er kompatibel med alle Turnamic langrennsstøvler. Vekt: 236 gram.


Støvel:
Alpina TCL er en klassisk langrennsko som er godt egnet til lange skiturer og turrenn. Svært komfortabel sko med god ankelstøtte og såle som isolerer godt mot underlaget. Flate lisser for god tilpasning. Thinsulate isolasjon holder godt på varme og gjør skoen vannbestandig. Hælkappe i plast for god stabilitet. God og varm skisko som passer alle som går mye på ski.

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer