Twin Skin Sprint pakke
Twin Skin Sprint felleski m/ binding junior
Jr Combi kombisko junior
For å finne en optimal ski for din høyde og vekt kan våre skieksperter være nødt til å endre skilengde på skiene du har valgt. Ønsker du at vi velger det paret som passer din høyde og vekt best, selv om dette kan innebære små endringer på skiens lengde?
Les mer om skilengde
Skal vi montere bindingen for deg?

* Obligatoriske felter

Fischer
Twin Skin Sprint pakke

Pakkepris:

2.199 ,-

Du sparer: 1.349 ,-

Søk, reserver og hent i butikk!

Hent og betal i butikken innen 24 timer.

Fischer
FISCHER Twin Skin Sprint pakke

Ski:
Lek og moro i snøen: Twin Skin Sprint er smørefrie markaski for barn, ideell for de første skrittene i løypa. Robust konstruksjon og dynamisk design er kjennetegnet på Fischers barneski, og inspirerer små skiløpere fra første stund.

Neste generasjon:
Et innovativt system med todelt fell og midtrand som gir lett føring, et sikkert feste og god gli. Mohairfellene er innsatt med Teflon og vil derfor minimere ising. Skiene fungerer best ved faste forhold og de fleste temperaturer.

• Air Channel: Luftkanaler integrert i trekjernen. Dette er for å spare vekt i forhold til den rene trekjernen og er mer motstandsdyktig mot brudd. Bedre område trykkfordeling.
• Ultra Tuning: Avansert slip av sålen gir skien god glid, og egnet til alle snøforhold.
• Twin Skin: To separate feller innfelt i sålen med variabel dybde gir skien suveren glid og overlegent feste. Fellene sørger for resolutte fraspark, selv på vanskelige smørefører som is og nullføre. Teflonbelegg på fellene minimerer sjansen for ising og sikrer gode og problemfrie skiopplevelser, uansett alder og nivå.

Skisko:
Allsidig sko for unge skiløpere som går både klassisk og skøyteteknikk. En leddet ankelstøtte og en forbedret hælkappe gir nok stabilitet til at man kan skøyte effektivt, og den fleksible TURNAMIC®-sålen gjør det enkelt å gå klassisk teknikk med samme skoen.

Tørr, varm og ventilerende:
Triple-F Membrane hindrer vann og snø i å komme inn i støvlene, samtidig som overflødig varme og fuktighetsdamp kan komme ut. Klimaet inne i støvlene forblir varmt og tørt, uansett hva klimaet er ute.

Comfort Guard for varme føtter:
Inne i støvelen gir et tynt lag vannavvisende isolasjonsmateriale ytterligere beskyttelse i forfoten og tåområdet for å holde skiløperne varme på føttene

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer