Twin Skin Superlite felleskipakke med Alpina TCL Classic støvel
Control Step-In langrennsbinding
Twin Skin Superlite EF felleski
TCL Classic skisko
For å finne en optimal ski for din høyde og vekt kan våre skieksperter være nødt til å endre skilengde på skiene du har valgt. Ønsker du at vi velger det paret som passer din høyde og vekt best, selv om dette kan innebære små endringer på skiens lengde?
Les mer om skilengde
Skal vi montere bindingen for deg?

* Obligatoriske felter

Fischer
Twin Skin Superlite felleskipakke med Alpina TCL Classic støvel

Pakkepris:

4.199 ,-

Du sparer: 1.798 ,-

Søk, reserver og hent i butikk!

Hent og betal i butikken innen 24 timer.

Fischer
FISCHER Twin Skin Superlite felleskipakke med Alpina TCL Classic støvel

Ski:
Lett ski med Efficient Forward-teknologien som gir et sikkert og godt feste samtidig som skiene er enkle å manøvrere. Twin Skin smørefritt og innovativt system fra Fischer med todelt fell og midtrand. Mix fell med 70% mohair gir deg godt grep, og fungerer best ved faste forhold og de fleste temperaturer.
Twin Skin gjør utvalget komplett

Et innovativt system med todelt fell og midtrand som gir lett føring, et sikkert feste og god gli. Mohairfellene er innsatt med Teflon som vil minimere ising. Skiene fungerer best på grovkornet snø ved de fleste temperaturer, og er derfor et ypperlig tilleggspar til de smørbare skiene.
Gleden over bevegelse.

Efficient Forward er en ny kombinasjon av velprøvde materialer som tilsammen gjør skiene mer elastiske og også sparer opp til 200 gram i vekt. Disse egenskapene gjør at frasparket svarer mye bedre enn tidligere, og effekten blir større - som igjen fører til en lettere måte å gå på ski.

• Air Core Basalite: Kombinasjonen av Air Core kjerne og ekstremt lett tre med luftkanaler for effektiv vektreduksjon. Basalt fiber for perfekte flex egenskaper uavhengig av temperatur.
• Power Layer: 0,2 mm tynn, ekstremt lett høytrykkslaminat bestående naturlige fibre og harpiks for merkbar ski vektreduksjon.
• Speed Grinding: Universal steinslip sørger for suverene gliegenskaper under alle føreforhold.

Spesifikasjoner:
Kjernemateriale: Air Core Basalite
Sidecut: 48-44-46 mm
Såle: WC Pro
Vekt: 1290 gram @ 194 cm
Lengder: 179, 184, 189, 194, 199, 204 cm

Binding:
Fischer Control Step-in er en stabil, robust og brukervennlig klassisk binding. Det er en god skibinding til flere av Fischers modeller. Enkel automatisk step-in i bindingen og en enkel vrifunksjon, gjør det å feste og løsne bindingen veldig enkelt. TURNAMIC® gjør det enkelt å flytte bindingen uten verktøy. Passer til både semiracing- og markamodeller.

Støvel:
Alpina TCL er en klassisk langrennsko som er godt egnet til lange skiturer og turrenn. Svært komfortabel sko med god ankelstøtte og såle som isolerer godt mot underlaget. Flate lisser for god tilpasning. Thinsulate isolasjon holder godt på varme og gjør skoen vannbestandig. Hælkappe i plast for god stabilitet. God og varm skisko som passer alle som går mye på ski.