R-Skin LTD m/binding
Race Classic langrennsbinding Klassisk
R-Skin Sport LTD felleski
For å finne en optimal ski for din høyde og vekt kan våre skieksperter være nødt til å endre skilengde på skiene du har valgt. Ønsker du at vi velger det paret som passer din høyde og vekt best, selv om dette kan innebære små endringer på skiens lengde?
Les mer om skilengde
Skal vi montere bindingen for deg?

* Obligatoriske felter

Rossignol
R-Skin LTD m/binding

  • Fleksibel klassiskbinding fra Rossignol
  • Løsnes med enkel vridefunksjon
Pakkepris:

1.999 ,-

FØRPRIS 2.799 ,-

Søk, reserver og hent i butikk!

Hent og betal i butikken innen 24 timer.

Rossignol
ROSSIGNOL R-Skin LTD m/binding

  • Fleksibel klassiskbinding fra Rossignol
  • Løsnes med enkel vridefunksjon

Ski:
Perfekt ski for mosjonisten og den aktive turgåeren. Integrerte feller i festesonen sørger for særdeles godt feste, mil etter mil og på de fleste typer snøforhold. Skifellene gir spesielt trygt og godt feste på typisk 0-føre og klisterføre. R-Skin Sport LTD har trekjerne med utfreste kanaler som gir lav vekt og mye liv i skien. Skien er enkelt å gå på samt en spisset tupp som gjør den enkel og rask å føre frem i sporet.

Binding:
Enkel og brukervennlig langrennsbinding fra Rossignol for klassisk skiteknikk. Laget med Turnamic-teknologi, slik at bindingen monteres på en IFP-plate og helt uten verktøy kan justeres til å passe dine individuelle behov. Skyver du bindingen fremover på monteringsplaten får du bedre feste, mens om du skyver den bakover vil du få merkbart bedre glid. Bindingen er fleksibel og følger skiens bevegelser, slik at den ikke forhindrer deg i å gi alt. En flott binding som gir deg en god skiopplevelse.