R-Skin felleskipakke med Rossignol X-10 Classic støvel
Race Classic langrennsbinding Klassisk
R-Skin felleski
X-10 skisko klassisk
For å finne en optimal ski for din høyde og vekt kan våre skieksperter være nødt til å endre skilengde på skiene du har valgt. Ønsker du at vi velger det paret som passer din høyde og vekt best, selv om dette kan innebære små endringer på skiens lengde?
Les mer om skilengde
Skal vi montere bindingen for deg?

* Obligatoriske felter

Rossignol
R-Skin felleskipakke med Rossignol X-10 Classic støvel

  • Felleski for trening og tur
  • Testvinner blant felleski i 2016
  • Fleksibel klassiskbinding fra Rossignol
  • Løsnes med enkel vridefunksjon
Pakkepris:

6.199 ,-

Du sparer: 2.598 ,-

Søk, reserver og hent i butikk!

Hent og betal i butikken innen 24 timer.

Rossignol
ROSSIGNOL Rossignol R-Skin Pakke

  • Felleski for trening og tur
  • Testvinner blant felleski i 2016
  • Fleksibel klassiskbinding fra Rossignol
  • Løsnes med enkel vridefunksjon
Ski:
R-skin fra Rossignol er for mange en referansemodell på felleski. Integrert kortfell i 100 % mohair gir godt feste og god glid under de aller fleste forhold. Du slipper å smøre skiene, og de kan brukes på omtrent alle føretyper, men er spesielt gode på forhold som rubbeføre eller universalklisterføre. Fine ski til både tur og trening. Et godt alternativ for deg som har begrenset med tid til prepping av ski.

Binding:
Enkel og brukervennlig langrennsbinding fra Rossignol for klassisk skiteknikk. Laget med Turnamic-teknologi, slik at bindingen monteres på en IFP-plate og helt uten verktøy kan justeres til å passe dine individuelle behov. Skyver du bindingen fremover på monteringsplaten får du bedre feste, mens om du skyver den bakover vil du få merkbart bedre glid. Bindingen er fleksibel og følger skiens bevegelser, slik at den ikke forhindrer deg i å gi alt. En flott binding som gir deg en god skiopplevelse.

Støvel:
X-10 Classic er en meget lett skisko, som kombinerer god komfort og ytelse. God passform og sportslig design, gjør denne skiskoen meget aktuell i dagens marked. Langrennsstøvelen er perfekt for den som trener til Birken. Ny Expert Classic såle gir god flex og torsjonstivhet.