Nano 9 treningssko herre
Nano 9 treningssko herre

REEBOK
Nano 9 treningssko herre

SKU: 324653

  • Svært allsidig treningssko fra Reebok
  • Perfekt til crossfit
  • Flexweave for demping og fleksibilitet
  • Riller i yttersålen gir godt feste
  • Minimal dropp gir trygt fundament
En klassiker i nytt format: Nano 9 treningssko til herre bygger på den populære Nano 8, men sammen med noen av verdens beste crossfitutøvere har Reebok tatt den populære skoen til et nytt nivå.

Utseendemessig har skoen fått et nytt pustende og slitesterkt Flexweave™-yttermateriale. Dette gir bedre demping og fleksibilitet i fremre del av foten - slik at skoen takler alle mulige gymøvelser med glans. Skoen er dessuten noe bredere i dette området enn tidligere, slik at du får et kraftig fundament for tunge løft.

Mellomsålen har fått et ekstra lag, slik at denne støtter og beskytter enda bedre enn på tidligere modeller. Skoen har gjennomgående et crossfit-spesifikt design, noe som også kommer til uttrykk gjennom MetaSplit-rillene i yttersålen, som gir svært godt feste.

Den todelte yttersålen er bygget for å respondere bedre på dynamiske bevegelser i lengderetningen. Sålen har dessuten minimalt med dropp, som gir deg en stabil og trygg sko for tunge løft, og som utfordrer deg til å løpe mer riktig med mindre bruk av hælen.

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer