Mercurial Dream Speed Vapor 13 Elite fotballsko kunstgress
Mercurial Dream Speed Vapor 13 Elite fotballsko kunstgress

NIKE
Mercurial Dream Speed Vapor 13 Elite fotballsko kunstgress

SKU: 320852

  • Avansert fotballsko til kunstgress
  • Elitemodell fra Nike
  • For aksellerasjon og hastighet
  • Godt grep i all slags vær
  • Optimal sko-til-ball-kontakt
  • Stilig design
En avansert fotballsko for deg som vil prestere på kunstgressbanen - Mercurial Dream Speed Vapor 13 Elite AG-Pro bygger videre på den innovative 360° Flyknit-konstruksjonen til 12-modellen. En strømlinjeformet overdel kombinert med Aerotrak-sone i undersålen bidrar til førsteklasses grep og eksplosiv akselerasjon i hvert steg. Modellen er del av Nikes Mercurial-kolleksjon som blant annet brukes av spillere som Neymar og Eden Hazard.

Sømløst 360° Flyknit-konstruksjon av litt stivere High Tenacity-materiale og fôr i ett stykke gir fotballskoen en tettsittende passform som naturlig omslutter foten. Sammensetningen gir deg en enestående kombinasjon av fleksibilitet og 360-graders lockdown - Slik at du kan utnytte utnytte smidigheten og bevegeligheten din, samtidig som du får god stabilitet og støtte.

Oppgraderingen innebærer også et ultratynt overlegg i NikeSKIN som gjør deg i stand til å føle ballen bedre, for uforutsette manøvre og presis ballføring i høy fart. Mens All Conditions Control (ACC) sørger for godt grep både på tørre og fuktige kunstgressbaner. NikeGRIP-teknologi hindrer at foten sklir i skoen, slik at du kan rette alt fokus på kampen.

I yttersålen har denne modellen fått en Aerotrak-sone under forfoten med knotter som får maksimalt tak på kunstgresset, for eksplosiv akselerasjon i hvert steg. AG-sålen gir deg grepet du trenger for å kunne gi alt på banen.

Nike - Herre - Tekstil

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer