Air Zoom Pegasus 36 Shield løpesko dame
Air Zoom Pegasus 36 Shield løpesko dame

NIKE
Air Zoom Pegasus 36 Shield løpesko dame

SKU: 320265

  • Løpesko for vått føre
  • Vannavstøtende overdel
  • Klebrig gummisåle for ultimat grep
  • God på våt asfalt
Nike Air Zoom Pegasus 36 Shield er en vannavvisende utgave av Nikes mest solgte løpesko gjennom tidene. En vannavstøtende overdel er kombinert med en yttersåle som gir optimalt grep på vått underlag, slik at du kan løpe selvsikkert videre til tross for været.

Den lette overdelen har en vannavstøtende overflate som holder føttene dine tørre i regnvær. Forseglede sømmer holder vann ute. Nettingmaterialet omslutter foten i en sokkelignende, pustende komfort. Lissene er enkle å justere, slik at du kan tilpasse passformen.

Den smale tungen og hælen gir en rask løpsfølelse, mens hælkappen sitter tett på akillesen. Ved hjelp av Flywire-kabler i mellomfoten sammen med den smale tungen sitter skoen tett på også ved høyere fart.

Mellomsålen i Cushlon ST-skum og Zoom Air-luftputen sørger for fast og responsiv demping, mens yttersålen i klebrig gummi har kanaler som fjerner vann raskt for å gi et godt grep.

Pegasus-serien ble først lansert i 1983 og denne utgaven følger den gode tradisjonen Nike har for å levere en Pegasusmodell som passer for løpere på de fleste nivåer. Nike Air Zoom Pegasus 36 Shield passer løpere med nøytralt steg som ikke ønsker å la seg stoppe av litt ruskevær.

Produktspesifikasjoner:
Stabilitet: Nøytral
Dropp: 10 mm
Overdel: Mesh
Mellomsåle: Cushlon ST
Yttersåle: Klebrig gummi

Størrelsesguide - Nike - Dame

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer