Mercurial Vapor 13 Elite NJR fotballsko kunstgress senior
Mercurial Vapor 13 Elite NJR fotballsko kunstgress senior

NIKE
Mercurial Vapor 13 Elite NJR fotballsko kunstgress senior

SKU: 314154

  • Avansert fotballsko fra Nike til kunstgress
  • Fleksibel og støttende
  • Tettsittende passform for bevegelsesfrihet
  • Godt grep i alle værforhold
  • Optimal sko-til-ball-kontakt
  • Designet for Neymar
Nike Mercurial Vapor 13 Elite NJR AG-Pro er en avansert fotballsko for deg som vil prestere på kunstgressbanen. Skoen er del av Nikes Mercurial-kolleksjon, og akkurat denne modellen er konstruert og designet spesielt for den brasilianske fotballstjernen Neymar.

Fotballskoen bygger videre på den innovative 360-graders Flyknit-konstruksjonen til 12-modellen, og tilfører Aerotrak-sone i undersålen som bidrar til eksplosiv akselerasjon i hvert steg. Med 360-grader Flyknit-konstruksjon av forbedret, stivere High Tenacity-materiale og fôr i ett stykke har skoen en tettsittende passform som naturlig omslutter foten. Sammensetningen gir deg en enestående kombinasjon av fleksibilitet og 360-graders lockdown slik at du kan utnytte utnytte smidigheten og bevegeligheten din, samtidig som du får god stabilitet og støtte.

Oppgraderingen innebærer også tynn NikeSKIN for optimal sko-til-ball-kontakt, og All Conditions Control (ACC) for godt grep i alle værforhold. I denne modellen er ACC-teknologien nå integrert inn i Flyknit-trådene, i stedet for å utgjøre et ekstra lag utenpå overdelen. NikeGRIP-teknologi hindrer at foten sklir i skoen slik at du kan ha fullt fokus på kampen. AG-sålen gir deg grepet du trenger for å kunne gi alt på banen.

Skoen veier 188 gram.

Nike - Herre - Tekstil

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer