Nitro S40 hybridsykkel
Nitro S40 hybridsykkel

NAKAMURA
Nitro S40 hybridsykkel

SKU: 297978

  • Perfekt til by- og pendlerbruk
  • Lett aluminiumsramme
  • Shimano girutstyr
  • Vekt: 12,5 kg
Sporty og godt utstyrt hybridsykkel fra Nakamura. Perfekt for deg som i all hovedsak sykler på asfalt, men som også ønsker en sykkel som kan fungere godt på turer langs grusveiene i marka. Her får du svært mye sykkel for pengene og komponenter av god kvalitet for høy slitestyrke og presisjon.

Nye Nakamura Nitro S40 er betydelig oppgradert fra tidligere, med blant annet Shimano Alivio 27-gir, ny og forbedret Shimano krank, ny og lettere gaffel i aluminium og et nytt hjulsett med Shimano nav og lettere felger. Komfortabelt sete, moderat oppreist sittestilling gjør sykkelen behagelig å sykle på, mens de nye og lettere dekkene gir god komfort og triller lett. Tektro hydrauliske skivebremser gir god og forutsigbar bremseeffekt under alle forhold. Rammen er bygget i lett og sterkt 6061-T6 aluminium, og har blant annet innvendig kabelføring (Internal Cable Routing) for et lekkert utseende, og bedre beskyttelse av wire mot smuss og skitt.

Dette gjør nye Nakamura Nitro S40 til en perfekt sykkel for by- og pendlerbruk, som med en topp utstyrspakke og lekker ramme virkelig gir mye sykkelglede for pengene!

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer