Pursuit X30 gravelsykkel
Pursuit X30 gravelsykkel

NAKAMURA
Pursuit X30 gravelsykkel

SKU: 297968

  • Superallsidig racersykkel
  • Til tur, trening og pendling
  • Shimano Sora gruppesett
  • Vekt: 10,9 kg
Nakamura Pursuit X30 er en helt ny modell som retter seg inn mot syklisten som ønsker en rask og effektiv sykkel for transport til og fra jobb, eller grusturer i marka i helgene. Solide komponenter og et gjennomtenkt design gjør dette til en sykkel med svært bredt bruksområde. Her får du en fantastisk allsidig og morsom sykkel bygget opp rundt en nyutviklet aluminiumsramme, spekket med festepunkter for skjermer, bagasjebrett, flasker, vesker og verktøyholdere. Bedre pendler og treningssykkel skal man se lenge etter!

Hvem passer denne sykkelen for?
Denne sykkelen passer for syklister som ser etter en habil og solid pendler; og treningssykkel som fungerer like godt på grus som på asfalt.

Høydepunkter:
• Allsidig grus og treningssykkel
• Pålitelig Shimano Sora 2x9 girsystem
• Robust Shimano RS170 Disc hjulsett
• Mekaniske flat mount skivebremser og gjennomgående akslinger
• Lett og solid aluminiumsramme
• Fullkarbon gaffel med tapered styrerør
• Fester for skjermsett og bagasjebrett

Bred utveksling - stort bruksrområde
Pursuit X30 er utstyrt med komplett Shimano Sora 9-delt girsystem. Kompaktkrank (50/34T) og stor kassett bak (11-32T) gir sykkelen et stort spenn i utvekslingen med både tunge og lette nok gir for de aller fleste forhold. Dette gjør sykkelen mer allsidig for de fleste enn en mer tradisjonelt satt opp Cyclocross-sykkel (46/36T - 12/25T)

Allsidig rammesett
Den nyutviklede rammen er stivere og lettere enn tidligere versjoner, samtidig som den har mer innebygget komfort for bedre kjøreegenskaper på ujevnt underlag. Rammen har de nyeste tekniske løsningene slik som innvendig kabelføring, Flat Mount skivebremsefester og tapered styrerør for optimal styrepresisjon. Rammen er utstyrt med fester for skjermsett på ramme og gaffel som gjør sykkelen til en utmerket pendler og langtur sykkel. Monteringsfester for flaskeholdere, utstyrsbokser og vesker hele fire steder gir store muligheter for personlig tilpasning av last og utstyr.

Robust hjulsett
Pursuit X30 er utstyrt med et stivt og solid Shimano RS170 hjulsett med kvalitesnav og maskinlagre. Lette og raske Ritchey-dekk med semigrovt mønster som gir optimalt grep og lav rullemotstand uansett underlag.

Stilrent og tidløst design
Toppkvalitets C4 aluminiumkomponenter på styre, stem og setepinne, samt Selle Italia X3 sete og dekk med sidevegger i naturgummi avslutter det tidløse og allsidige designet. Bedre pendlersykkel enn dette skal du lete lenge etter!

Pursuit X-serien:
Pursuit X er en helt ny serie av landeveissykler som retter seg inn mot syklister som ønsker sykler for alle forhold. Denne typen sykkel kalles gjerne endurance, komfortracere og gravel sykler.
Denne typen sykkel har en mer oppreist sittestilling enn en tradisjonell racer, og klaring for store dekk som takler flere typer underlag. Syklene i denne serien er optimale for sykling og trening på både asfalt og grus, sommer som vinter. Syklene har plass til både skjermer og piggdekk og er fantastiske utgangspunkt for å dra på bikepacking.

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer