Terrex Free Hiker tursko dame
Terrex Free Hiker tursko dame

adidas
Terrex Free Hiker tursko dame

SKU: 292012

  • Ultralette tursko fra Adidas
  • Responsiv Boost-demping
  • Vannavstøtende materiale
  • Sokkelignende overdel
  • Fin til raske og lette turer
En fottur er aldri bedre enn skoene du går med. Hvert eneste element i adidas Terrex Free Hiker tursko er konstruert for å gi deg maks komfort, gjennom lange timer i naturen.

Overdelen består av av vannavstøtende adidas Primeknit med slitemotstandig sveising, så de skal vare lenge. Den sokkelignende konstruksjonen omfavner og støtter opp om foten, med en adaptiv og ultralett følelse i hvert steg. Overdelen slutter tett rundt ankelen og hindrer rusk og stein i å komme ned i skoen, og hetten i TPU beskytter tærne mot slag og spark.

Terrengskoen er konstruert med hælkappe for stabilitet. Torsion-staven gir stabil, kontrollert og naturlig fleksing av mellomsålen og foten.

Mellomsålen er dempet med responsiv Boost-teknologi, som gir sprett i stegene og beskytter knær og ankler. Yttersålen i Continental™-gummi gir et sikkert, adaptivt grep, selv på våte underlag.

adidas Terrex Free Hiker tursko til dame passer til lange turer i lett terreng hvor du ikke trenger mye støtte, og når du ønsker at turen skal gå raskt.

Produktspesifikasjoner:
Dropp: 10 mm
Vekt: 400 gram (str. 42 2/3)
Overdel: adidas Primeknit
Mellomsåle: Boost
Yttersåle: Continental™-gummi

Størrelsesguide - adidas - Dame

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer