Loke regnjakke herre
Loke regnjakke herre

HELLY HANSEN
Loke regnjakke herre

SKU: 289294

  • Vann- og vindtett regnjakke
  • Regulerbar hette og mansjetter
  • Ventilerer godt
  • Stormklaff foran som stenger av vind og regn
  • Lett og bevegelig jakke med god kvalitet
Denne jakken passer godt til i en aktiv hverdag, enten det er en tur til byen, camping eller turgåing som står på agendaen. Loke regnjakke til herre er både vann- og vindtett, men også ventilerende. På den måten holder du deg tørr uten å bli for varm. Materialet er Blue Sign-godkjent, som betyr at produksjonen har fokus på å redusere de økologiske fotavtrykkene til plaggene.

Helly Hansen har utviklet sin egen teknologi; Helly Tech®. Denne regnjakken er en del av Helly Tech® Performance, som er vanntette produkter med ekstra pusteegenskaper. De er utviklet for et stort utvalgt av aktiviteter som krever bevegelighet og god kvalitet. Plaggene har også en feminin passform og kommer i mange friske farger. De spesialutviklede pusteegenskapene gjør jakken perfekt til klatring og turer, selv når været er skiftende.

Sømmene er i likhet med resten av jakken vanntette, vindtette, ventilerende og helforseglede. En stormklaff foran på jakken holder i tillegg vind og regn ute. Jakken kan også justeres ved hjelp av mansjetter, hette og midje etter eget ønske. Produket er laget av 100 % polyester med belegg av 100 % polyuretanlaminat.

Fordeler:
- Vannsøyle: 10 000 mm
- Vanndampmotstand: 10 000 g/m2
- Helly Tech® Performance for vanntetthet og pusteevne
- Vindtette egenskaper
- Ventilasjon som regulerer kroppsvarmen
- Forseglede glidelåser og sømmer
- Blue Sign-godkjent materiale

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer