Breheimen softshellbukse herre
Breheimen softshellbukse herre

BERGANS OF NORWAY
Breheimen softshellbukse herre

SKU: 288563

  • Softshellbukse med fokus på bærekraft
  • Vind- og vannavvisende med PFAS-fri WR
  • Bluesign® godkjente tekstiler
  • Borrelåsjustering i livet
  • Formsydd kneparti og regulerbar benvidde
Hvis du er ute etter en superkomfortabel turbukse der det er tenkt på bærekraft er Breheimen softshellbukse et godt valg. Dette er det nyeste tilskuddet Breheimen-familien til Bergans. Buksen har borrelåsjustering i livet med formsydde knepartier for fleksibilitet. Innersømmen er forskjøvet for å unngå at buksen gnisser mellom lårene. Det er også lagt inn et mykt materiale på innsiden av linningen for økt komfort. Beinvidden kan justeres med en glidelåsåpning med kile.

Bergans jobber kontinuerlig med å finne andre løsninger for å gjøre våre ytterplagg vann- og vindtette uten å bruke PFAS-kjemikalier, som har en beviselig skadelig effekt på naturen. I over 30 år har ytterplagg blitt satt inn med disse kjemikaliene for å klare å holde vær og vind ute over tid, etter en teknikk kalt Durable Water Repellent finish (DWR). Foreløpig har denne teknikken inkludert de skadelige PFAS kjemikaliene. Bergans har i dette produktet benyttet et fireveis stretchmateriale som har en PFAS-fri Repellent finish (WR) som gjør den vind- og vannavstøtende. Materialet puster og tørker hurtig. Et annen bærekraftig aspekt er Bluesign-godkjenningen, som betyr at produksjonen har fokus på å redusere de økologiske fotavtrykkene til plaggene.

For å holde på levetiden til produktet er det viktig å impregnere det. Når det er et softhellprodukt har det ikke en ytre membran som må sprayes, men kan impregneres med en enkel impregneringsvask. Produktet er laget av 89 % polyamid og 11 % elastan.

Fordeler:
- Borrelåsjustering livet
- Formsydd kneparti
- Frontlommer og belglomme
- Lett og pustende
- Forsterkning nederst på bena
- Regulerbar vidde i beina

Vaskeanvisning:
- Følg vaskeanvisning i buksen
- Bruk gjerne lavere temperatur enn angitt
- Fest alle glidelåser, knapper og borrelåser før vask
- Vreng buksen før vask
- Vask med lignende fager
- Ikke vask med mer enn halvfull maskin
- Ikke bruk tøymykner
- Ta ut plagget med en gang maskinen er ferdig
- Vreng plagget før det henges opp til tørk
- Reimpregner plagget etter vask for å lenger levetid

Størrelsesguide - Bergans of Norway - Herre

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer