NIKE
Superfly 6 Elite fotballsko kunstgress senior

SKU: 286066

  • Toppmodellen i Nikes Superfly-kolleksjon
  • AG-Pro såle for spill på kunstgress
  • Flyknit overdel
  • Dynamic Fit Collar
  • NIKEGRIP-teknologi
  • ACC - All Conditions Control
Nikes Superfly 6 Elite er toppmodellen i Nikes Superfly-kolleksjon. Fotballskoen har et stilrent utseende med Flyknit-overdel og brukes blant annet av spillere som Cristiano Ronaldo og Alexis Sánchez. Konstruksjonen i Flyknit sitter tett på foten og gir god ventilasjon. Denne kombinasjonen gir en unik passform og komfort. Videre er overdelen utstyrt med NIKESKIN og ACC (All Conditions Control). ACC er en teknologi som blir vevet sammen i Flyknitoverdelen slik at du får godt grep på ballen under alle værforthold. NIKESKIN består av en kombinasjon av Polyretan og mesh. Dette gir overdelen ekstra slitestyrke og sørger for et godt touch på ballen.

Den sokkelignende konstruksjonen som trekker seg over ankelen kalles Dynamic Fit Collar. Denne forlengelsen av fotballskoen gir en form for støtte rundt ankelen som mange fotballspillere ønsker. Fronten av sokken er formet slik at skoen er enkelt og rask å få på seg. Skoens innersåle har NIKEGRIP-teknologi på oversiden som sørger for at foten din holdes på plass og ikke sklir gjennom hurtige retningsforandringer.

Skoens knottesystem er utviklet av Nike ved hjelp av avansert dataanalyse. Trykkpunkter og kraftoverførsler under foten har blitt kartlagt basert på tester gjort av Nikes utøvere. Forskjellige former, mønstre og sammensetninger har blitt analysert og resultatet har blitt den ideelle kombinasjonen av plassering av knotter. Knottene er vinklet og plassert hvor du har mest behov for de med tanke på hurtig akselerasjon og retningsforandringer. De virker også effektivt under oppbremsing, slik at du raskt kan stoppe og endre retning.

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer