Amundsen Peak anorakk dame
Amundsen Peak anorakk dame

Amundsen sports
Amundsen Peak anorakk dame

SKU: 282868

  • Robust og teknisk anorakk til dame
  • Vanntett med 20.000 mm vannsøyle
  • Kombinerer stretch, vanntetthet og pusteevne
  • Hjelmkompatibel hette
4.999 ,-

Søk, reserver og hent i butikk!

Hent og betal i butikken innen 24 timer.

Amundsen Peak er den første anorakken Amundsen lagde, og denne har blitt perfeksjonert over flere år. Den var først laget til deres Antarktis-ekspedisjon i 2011, og fikk navnet sitt etter å beskyttet dem på veien mot deres første topp. Anorakken er ideel for skigåing, samt små og store ekspedisjoner. Kombinasjonen av stretch, vanntetthet og pusteegenskaper gir full beskyttelse og god komfort.

Denne anorakken er en del av "The 3-Part Formula" som er et nytt og annerledes konsept for å kle seg om man skal bestige topper, stå på ski eller gå i fjellet. Dette er en kolleksjon som kom som et resultat av Antarktis-ekspedisjonen i 2011, hvor klærne og konseptet ble testet i sitt rette element. Denne kolleksjonen er ment for å passe til alle værforhold og innehar suveren fleksibilitet. Det er enklere sagt en evolusjon av tradisjonelle klær.

Anorakken er laget i et 3-lags stretchmateriale fra Schoeller Sveits og har en c_change-membran med 20.000 mm vannsøyle. Glidelåsene er vannavvisende og alle sømmer er nøyaktig forseglet. Hetten er hjelmkompatibel og kan enkelt justeres. Ventilasjonsglidelåsene i siden fungerer også for enklere av- og påkledning. Anorakken har en stor og praktisk lomme foran som er lett tilgjengelig selv om du har på deg sekk. Snølås nederst kan kombineres med knickers. Mansjettene kan strammes med borrelås og på venstre underarm finner du en liten lomme for oppbevaring av verdisaker. Logodetalj på høyre overarm. Produktet er fremstilt i 58 % polyester, 30 % polyuretan og 12 % polyamid.

- Maskinvaskes ved 40 °C
- Må ikke blekes eller trommeltørkes
- Kan strykes med kaldt jern
- Kjemisk rens
- Kan våtrenses på veldig skånsomt program
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto