Slingsby 3L skallbukse dame
Slingsby 3L skallbukse dame

BERGANS OF NORWAY
Slingsby 3L skallbukse dame

SKU: 270954001130

  • En av Bergans mest avanserte skallbukser
  • Lett og slitesterkt materiale
  • 3-lags Dermizax®NX
  • Optimal værbeskyttelse og pusteevne
  • Utviklet basert på studier fra klatrere
  • Lomme tilpasset skredsøker
Slingsby 3L er en av Bergans mest avanserte skallbukser. Et lett, men likevel slitesterkt plagg laget i teknisk avanserte materialer. Buksen er fullspekket med detaljer, funksjoner og egenskaper som alle fjellklatrere vil sette pris på. Slingsby 3L buksen er laget av Dermizax®NX-materiale som gir optimal værbeskyttelse og enestående pusteevne. Buksen er spesialutformet med utgangspunkt i vårt innovative designkonsept 3D In Action. Dette innebærer at valgene som våre designere har tatt under utviklingen av produktet, er basert på studier av aktive klatrere og omfattende materialtesting. Resultatet er en enestående passform laget for fjellklatrere, av fjellklatrere. Buksen har 3-lags Dermizax®NX med 2-veis stretch. Vanntett (vannsøyle: min. 20 000 mm), vindtett og enestående pustende egenskaper. Buksen har også svært lav vekt og lite pakkvolum slik at du enkelt kan ta den med på turer.

Videre har buksen 2-veis ventilasjonsglidelås fra livet og ned (kan fungere som «drop-seat»). For å unngå gnaging på hoftekam ved bæring av sekk starter ventilasjonsglidelåsen noen cm nedenfor livet. Den har også borrelåsjustering i livet som gir ekstra vidde for optimal ventilasjon ved høyt aktivitetsnivå. Ytterligere spesifikasjoner inkluderer lårlomme, med innerlomme tilpasset sender/mottaker til snøskredsøker. Lommen er plassert så langt ned på låret som mulig uten å hindre bevegelse, og for å unngå at søker/mottaker forstyrrer hverandre.

Videre har buksen forhøyet ryggparti. Bukseselehemper tilpasset Slingsby Suspenders. Integrert beltehempe bak (dame). Recco®-brikke på venstre ben. Buksebeina er avkortet i front for å gi bedre passform ved bruk av støvler. Forsterkning nederst på buksebena gjør den ekstra slitesterk og har samtidig refleksdetaljer for god synlighet i mørket. Innvendig har buksen avtakbar gamasje, samt friksjonsstrikk og justerbar borrelåsåpning for forskjellige støvler. Knappehull med mulighet for å sette inn strikk på innsiden av bukseben nederst.

Hovedmateriale: 3-lags Dermizax®NX: 100 % polyamid (Nylon)
Kontrastmateriale: 3-lags Dermizax®NX: 100 % polyester
Vekt: 450 g

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer