Air Zoom Pegasus 35 løpesko herre Air Zoom Pegasus 35 løpesko herre
Air Zoom Pegasus 35 løpesko herre

Nike
Air Zoom Pegasus 35 løpesko herre

SKU: 264934001

  • Stilig og rask løpesko til herre
  • Ventilerende meshoverdel
  • Zoom Air-demping
  • Stabiliserer foten med Flywire-teknologi
0 ,-

Søk, reserver og hent i butikk!

Hent og betal i butikken innen 24 timer.

Nike Air Zoom Pegasus 35 er en av de mest populære mengdetreningsskoene fra Nike. Joggeskoen har blitt redesignet fra tidligere modeller og den 35 versjonen har fått et raskere og mer aerodynamisk design enn sine forgjengere. I tillegg til raskt design har skoen blitt 20 g lettere, som kan bidra til å gjøre hver kilometer litt mer oppnåelig.

Overdel:
Skoen er konstruert med sømløs meshoverdel for god ventilasjon og komfort. Opp fra sålen og rundt midtfoten er Pegasus 35 utstyrt med Flywire-kabler. Flywire-kablene sørger for å gi en kompakt passform når lissene strammes og forebygger dermed feiltråkk ved å gi ekstra støtte rundt midtfoten.

Mellomsåle:
Med Zoom Air-demping i mellomsålen får du god energioverføring i hvert steg, samtidig som den sørger for å minimerere påkjenningen på knær og rygg. Mellomsålen har også fått en synlig oppdatering i form av en liten aerodynamisk hale. Denne gjør Pegasus 35 enda mer dynamisk i landingsfasen, og sørger for en mer komfortabel løpsavvikling.

Yttersåle:
Løpeskoens yttersåle er designet med en slitesterk gummiblanding som gir skoen god holdbarhet og den rette stivheten for å oppnå den styringen en nøytral mengdetreningssko bør ha. Det velkjente vaffelmønstrede designet under forfoten gir mulighet for god akselerasjon i avsatsen, kombinert med den slitesterke gummibanen på yttersiden.

Produktspesifikasjoner:

- Vekt: 286 g
- Dropp: 10 mm
- Pronasjon: Nøytral
- Underlag: Asfalt
- Treningstype: Mengdetrening løp

Teknologier:

- Flywire: Flywire er strategisk plasserte "tråder" eller "kabler" som starter ved sålen av skoen og trekker seg opp til lissehullene. De er strategisk plasserte i den forstand at de skal bidra til å holde foten så stabil som mulig i skoen. De er dermed plassert der det er mest hensiktsmessig å ha ekstra støtte for å holde foten på plass. Når du strammer lissene vil Flywire trådene stramme seg i takt med kraften du bruker på å stramme lissene. Dermed er effekten at foten din skal sitte enda mer st
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto

Nike - Herre - Tekstil

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer