Volt 30 FSD el-sykkel
Volt 30 FSD el-sykkel

Diamant
Volt 30 FSD el-sykkel

SKU: 264389

  • Topputstyrt elsykkel
  • Shimano hydrauliske skivebremser
  • Shimano STEPS krankmotor
  • Shimano Alfine Di2 elektrisk navgir
26.999 ,-

Søk, reserver og hent i butikk!

Hent og betal i butikken innen 24 timer.

Volt 30 FSD er bygget opp rundt motorsystemet STEPS fra Shimano med kun de beste komponentene. Dette er en svært velutstyrt elsykkel med elektrisk Alfine Di2 navgir som tar denne elsykkelen til nye høyder.

Med den avanserte STEPS SC-6010 computeren kan du lett overvåke og kontrollere assistanse og girvalg samtidig som du har alle funksjonene som en vanlig sykkelcomputer innehar. Alfine Di2 sørger for et svært lavt behov for vedlikehold og de elektriske girskiftene er lynraske og svært presise. Sykkelcomputeren gir deg muligheten for å aktivere automatgiring slik at det eneste du trenger å tenke på er syklingen og trafikken rundt deg. Lekker og stiv aluminiumsramme med kraftig SunTour dempegaffel med 50 mm vandring gjør Volt 30 FSD til en svært allsidig elsykkel som egner seg svært godt til lengre turer, selv i marka og på ujevne veier. FSD er med sitt lave innsteg spesielt egnet for sykling i by og gjør av- og påstigning svært enkelt.

Sykkelen er satt opp med komplett Shimano STEPS system med kraftig batteri på hele 500 Wh. Volt 30 FSD har solide hydrauliske bremseskiver fra Shimano med 160 mm rotorer foran og bak, som gir svært god modulasjon og rå bremsekraft. Kraftig hjulsett og CST Xpedium Ampero kevlarforsterkede, elsykkel tilpasse dekk gir deg svært godt grep på varierende underlag, lav rullemotstand og god punkteringsmotstand. Fast Charging teknologi gjør det mulig å lade batteriet til 80% av totalkapasiteten på kun 2 timer. Dette gjør Volt 30 FSD til en perfekt pendlersykkel, selv for de litt lengre turene og på ujevnt underlag.

Shimano STEPS SC-6010 computer gir deg full oversikt over kadens, assistansenivå og tripteller. Walk-assist funksjon gir motoren kraft opp til 6 km/t og er spesielt praktisk når du trenger å trille sykkelen opp bakker. Volt 30 kommer komplett utstyrt med City Kit utstyrspakke som inkluderer kraftig støtte, skjermsett, kjedekasse, bagasjebærer, dynamodrevne lys foran og bak samt svært komfortabelt sete og holker fra Selle Royal
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto