Line Miner Prizm™ Hi Pink Iridium- Matte Black alpinbriller
Line Miner Prizm™ Hi Pink Iridium- Matte Black alpinbriller

OAKLEY
Line Miner Prizm™ Hi Pink Iridium- Matte Black alpinbriller

SKU: 240225

  • Goggles med bredt sidesyn
  • Prizm™ Hi Pink-glass for mye snøvær
  • Fremhever kontraster i skiløypa
  • 100 % UVA-, UVB- og UVC-beskyttelse
  • Trelags vindbeskyttende ansiktsskum
  • Enkelt å bytte mellom ulike brilleglass
Oakley Line Miner™ er goggles konstruert med et sylindrisk design, for å gi ultimat sidesyn. Slalombrillene sitter tett mot ansiktet med trelags vindbeskyttende skum for optimalt synsfelt, komfort og passform. Diskrè fester gjør brillen kompatibel med vanlige briller, uten at det går utover passformen.

Alpinbrillene har utskiftbare detaljer som linser, stropp og polstring, for best mulig individuell tilpasning. De er kompatible med de fleste hjelmer, og har en bred stropp innfelt med silikonstriper slik at de sitter godt uansett fart.

Prizm™ Hi-Pink er linsen fra Oakley med høyest kontrast. Dette er en linse som er konstruert for dager med mye snø eller overskyet vær. Linsen slipper gjennom 35-40 % av lysstrålene og tilfører økt kontrast slik at ujevnheter i terrenget blir lettere synlig. Prizm™-linsene kommer i mange varianter, og er et resultat av tiår med fargeforskning. Disse avanserte linsene forsterker farger og kontraster, motvirker flatt lys, filtrerer ut all UVA-, UVB- og UVC-stråling og er behandlet med antiduggteknologi. Glasset i polykarbonat er i godkjent vernebrillekvalitet.

Funksjoner:
- Enkelt å bytte linse
- O Matter®-innfatning
- Stort synsfelt nedover og til siden
- Trippelt skumlag med fuktabsorberende fleecefôring
- Antiduggbehandlet glass
- Leveres med oppbevaringspose.

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer