Keb Regular Turbukse Dame
Keb Regular Turbukse Dame

Fjällräven
Keb Regular Turbukse Dame

SKU: 236197

  • En av de mest sette turbuksene i fjellheimen
  • Teknisk bukse med strech
  • Justerbar knappesnor i benavslutningen
  • Knivlomme, kartlomme og oppbevaringslommer
2.399 ,-

Søk, reserver og hent i butikk!

Hent og betal i butikken innen 24 timer.

Dette er en tekniske avansert turbukse for kvinner, med optimert passform og nøye gjennomtenkte detaljer. Buksen er designet for fotturer når bevegelsesfrihet er like viktig som slitestyrke og beskyttelse mot skarpe gjenstander. Buksen kan gjerne brukes på jakt. Knærne er formsydde med ekstra sterk baksøm, og buksen er ellers forsterket over knærne og mot gnissing fra fjellstøvlene. For å redusere slitasje er innersømmen erstattet med et helt stykke stoff. Dette er kanskje en av de mest slitesterke turbuksene man får tak i og den er mye sett i den norske fjellheimen.

På turer som krever ekstra mye fysisk styrke blir man ofte svett. Derfor har buksen ventilasjonsåpning med glideås fra knær opp til hoftene, langs gylfen og på begge leggene. Buksen har mange lommer slik at man slipper å ta av seg sekken hver gang man ønsker tilgang til viktig utstyr. Der er to benlommer og to høyt plasserte håndlommer, i tillegg en innerlomme med netting. Disse kan for eksempel brukes til kniv, kart, kompass, mobil og andre ting.

For å tåle mer vann og slitasje, er det mulig å impregnere buksen. Ved påføring av voks vil buksen føles stivere og få en mørkere fargenyanse, men dette går av i vask. Det anbefales ikke å bruke tøymykner ved vask.
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg inn eller Registrer en konto

Størrelsesguide - Fjällreven - Dame