MTM Thrill Twill turbukse dame
MTM Thrill Twill turbukse dame

HOUDINI
MTM Thrill Twill turbukse dame

SKU: 229797

  • Hurtigtørkende og stretchy turbukse til dame
  • Made to Move for full bevegelsesfrihet
  • Motstand mot skitt og rifter
  • Laget delvis av resirkulerte fibre
  • Gylf med glidelås og beltehemper
  • Fullstendig resirkulerbar
MTM Thrill Twill er laget for å være i bevegelse, akkurat som oss menensker. Oppdag en ny følelse av frihet i denne stretchy og hurtigtørkende buksen. Den er designet med Houdinis Made to Move konsept, en måte å konstruere plagg på som tar utgangspunkt i naturlig bevegelse. Turbuksen funker perfekt til klatring, vandring eller hverdagseventyr.

Made to Move er en ny måte å lage plagg på. Houdini legger den tradisjonelle todimensjonale måten å konstruere mønster på bak seg, og draperer heller ett stykke stoff på en kropp i bevegelse. Resultatet er en bukse som vil følge hver eneste bevegelse.

MTM Thrill Twill turbukse er basert på en klassisk Houdini klatrebukse. Stoffet heter Metropolis Stretch Twill og er et hurtigtørkende, elastisk og slitesterkt stoff i vevd polyster. Ved siden av å gi utmerket komfort er stoffet delvis laget av resirkulerte fibre, og er fullstendig resirkulerbart.

Denne buksen kommer til å være en super eventyrspartner i mange år fremover. Houdini designer sine produkter med tanke på at de skal være mulitverktøy, og de funker like bra til klatring, trekking eller hvis du skal spise middag med svigers. Produktet er fremstilt i 41 % EcoCircle® resirkulert polyester, 38 % polyester og 21 % PTT stretch polyester.

Salg! 50% på utvalgte varer fra Amundsen! Se mer